Outlook 2002: De optie voor grote tabellen toestaan Upgrade ontbreekt

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 279122 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

HetUpgrade naar grote tabellen toestaanhet selectie vakje niet wordt weer gegeven in het eigenschappenvenster voor het bestand met persoonlijke mappen (. PST) in Outlook 2002.

Meer informatie

Als u schakelt het selectie vakje voor deUpgrade naar grote tabellen toestaanoptie Outlook configureert niet automatisch bijwerken persoonlijke mappen (.Bestandstabel PST) naar de grote tabel indeling Als de map 16383 items overschrijdt. U misschien niet wilt toestaan de upgrade als u wilt gebruiken de persoonlijke mappen (.PST-bestand) bestand met een versie van Outlook voordat u 8,03 omdat eerdere versies van Outlook dan 8,03 niet lezen een.PST-bestand in "Grote tabel indeling".

Omdat meerdere versies van Outlook zijn uitgebracht sinds versie 8,03, Microsoft verwijderd de "Upgrade naar grote tabellen" selectie vakje toestaan, dus dat Outlook automatisch upgrades de.PST-bestand als een map 16383 items overschrijdt.

Eigenschappen

Artikel ID: 279122 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbinfo kbmt KB279122 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:279122

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com