Descrierea inscripționării CD-R-urilor și CD-RW-urilor în Windows XP

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 279157 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

REZUMAT

Acest articol descrie funcționalitatea caracteristicii de inscripționare de CD-uri. Când utilizați Windows XP, aveți posibilitatea să scrieți date pe un CD-R sau să scrieți și să rescrieți date pe un CD-RW. În plus, aveți posibilitatea să ștergeți date de pe un CD-RW, dar nu de pe un CD-R.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Suport pentru imaginea ISO (Organizația Internațională de Standardizare)

Caracteristica de inscripționare CD-RW care este încorporată în mediul shell Windows XP nu acceptă crearea unei imagini ISO. Pentru a crea o imagine ISO în Windows XP, trebuie să instalații un utilitar terț care acceptă această caracteristică.

Un fișier imagine ISO este un instantaneu al datelor și aspectului unui CD, salvat în format ISO-9660. Fișierele imagine ISO sunt utilizate pe scară largă pentru stocarea conținutului CD-urilor. ISO este un format de imagine CD comun pentru DOS, Windows (extensie Joliet ISO), Linux (extensie RockRidge ISO) și alte sisteme de operare.

Descrierea zonei de transfer

Pentru a facilita înregistrarea CD-urilor, Windows XP utilizează o zonă de transfer pentru stocarea datelor de înregistrat, aflată în următorul fișier ascuns:
Literă_unitate:\Documents and Settings\numeutilizator\Local Settings\Application Data\Microsoft\CD Burning
În plus, informațiile din zona de transfer sunt copiate într-un fișier imagine disc monolitic înainte de înregistrarea datelor. Implicit, acest fișier este numit „Cd burning stash file.bin” și este situat în folderul rădăcină. Aveți posibilitatea să schimbați locația fișierului în caseta de dialog Proprietăți a unității de inscripționare CD.

Notă Deoarece folderul Local Settings este un folder ascuns, pentru a-l vedea va fi necesar să modificați setările din Explorer. Pentru aceasta, urmați acești pași:
 1. Porniți Windows Explorer.
 2. Faceți clic pe Instrumente, pe Opțiuni folder, apoi pe fila Vizualizare.
 3. Sub Fișiere și foldere ascunse, faceți clic pentru a selecta Se afișează fișierele și folderele ascunse, apoi faceți clic pe OK.

Cum se mută fișierele în zona de transfer

Există patru metode care se pot utiliza pentru a copia fișiere în zona de transfer:
 • Metoda 1: Utilizați o operație de glisare și fixare pentru a muta fișierele pe pictograma unității de inscripționare CD.
 • Metoda 2: Faceți clic cu butonul din dreapta pe fișier (sau fișiere), faceți clic pe Trimitere la, apoi faceți clic pe numele sau litera unității de inscripționare CD.
 • Metoda 3: Faceți clic pe fișier, pe Trimitere la în meniul Fișier, apoi pe numele sau litera unității de inscripționare CD.
 • Metoda 4: Copiați fișierele manual în zona de transfer.

Cum se inițiază procesul de inscripționare

Există două metode pentru pornirea procesului de inscripționare după ce fișierele sunt în zona de transfer:
 • Metoda 1: Sub Activități de inscripționare CD, faceți clic pe Scrierea acestor fișiere pe CD.
 • Metoda 2: Faceți clic cu butonul din dreapta pe unitatea CD, apoi faceți clic pe Scrierea acestor fișiere pe CD.
În acest moment, datele se copiază din zona de transfer într-un fișier stash monolit, care este apoi înregistrat pe disc ca o imagine.

Pentru a vizualiza o prezentare video a modului în care se mută fișierele în zona de transfer și cum se inițiază procesul de inscripționare, faceți clic pe butonul Redare (
Reduceți imagineaMăriți imaginea
butonul Redare
) din vizualizatorul Windows Media Player de mai jos:NOTĂ: Pentru a vizualiza fișierul video de mai sus, trebuie să aveți instalat pe computer Windows Media Player 7.0 sau o versiune mai recentă. Pentru informații suplimentare privind modul de obținere a versiunii 7.1 Windows Media Player, faceți clic pe numărul de articol de mai jos pentru a vedea articolul din Baza de cunoștințe Microsoft:
299321 Descrierea și disponibilitatea Windows Media Player 7.1 (articolul poate să fie în limba engleză)

Descrierea casetei de dialog Proprietăți a unității de inscripționare CD

Pe lângă filele standard incluse pentru toate unitățile, proprietățile unei unități de inscripționare CD includ o filă Înregistrare. Această filă conține următoarele setări, specifice unităților CD-R:
 • Enable desktop CD recording for this CD-R device: Această setare permite unității CD-R să accepte operațiile de glisare și fixare pentru acest dispozitiv.
 • Store staging disc image on: Această setare se utilizează pentru a modifica locul în care se creează fișierul înainte de a fi scris pe unitatea CD.
 • Write speed: Această setare se utilizează pentru a seta viteza de scriere a dispozitivului până la maximul permis de hardware.
 • Automatically eject media after recording: Această setare se utilizează pentru activarea sau dezactivarea scoaterii automate a suportului media după ce se termină înregistrarea.

Proprietă?i

ID articol: 279157 - Ultima examinare: 15 iunie 2007 - Revizie: 7.2
SE APLICĂ LA
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Cuvinte cheie: 
kbdriver kbenv kbarttypeshowme kbhowto KB279157

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com