εμφανίζεται το μήνυμα λάθους "το 'όνομα αρχείου' δεν έχει οριστεί" όταν ανοίγετε το αρχείο Βοήθειας του εκτυπωτή από το παράθυρο διαλόγου Ιδιότητες του εκτυπωτή στα Windows 8 και Windows Server 2012

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2792419 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Ας υποθέσουμε ότι έχετε έναν εκτυπωτή άλλου κατασκευαστή εγκατεστημένο σε έναν υπολογιστή που εκτελεί Windows 8 ή 2012 διακομιστή των Windows. Όταν προσπαθείτε να ανοίξετε το αρχείο Βοήθειας του εκτυπωτή από το Ιδιότητες του εκτυπωτή παράθυρο διαλόγου, λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους παρόμοιο με το ακόλουθο:
Σφάλμα δέσμης ενεργειών
Παρουσιάστηκε σφάλμα στη δέσμη ενεργειών σε αυτήν τη σελίδα.
Γραμμή: 37
CHAR: 3
Σφάλμα: το 'όνομα αρχείου' δεν έχει οριστεί
Κωδικός: 0
ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ URL: ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ URL

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για τον Internet Explorer. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
http://update.microsoft.com

Σημειώσεις
  • Αυτή η ενημερωμένη έκδοση συμπεριλήφθηκε πρώτα στην ακόλουθη ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας:
    2792100MS13-009: Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για τον Internet Explorer: 12 Φεβρουαρίου 2013
  • Για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες σχετικά με την πιο πρόσφατη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για τον Internet Explorer, μεταβείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες Web της Microsoft:
    http://www.Microsoft.com/technet/security/Current.aspx

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
824684 Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται στην περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2792419 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows Internet Explorer 10
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbbug kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2792419 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2792419

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com