Det finns en uppdatering som aktiverar Lync för Mac 2011 användas i Mac OS X 10,8 Mountain Lion

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2793011 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Introduktion

Den här artikeln beskrivs en uppdatering för Microsoft Lync för Mac 2011. Uppdateringen gör att Lync för Mac 2011 användas i Mac OS X 10,8 Mountain Lion.

Mer Information

Om du vill aktivera Lync för Mac 2011 användas i Mac OS X 10,8 Mountain Lion, installera den kumulativa uppdateringen för följande:
2778095 Beskrivning av Microsoft Lync för Mac 2011 14.0.4 uppdatering

Tredje parts produkter den här artikeln tillverkas av företag som är oberoende av Microsoft. Microsoft lämnar inga garantier, implicerade eller andra, om prestanda eller tillförlitlighet hos dessa produkter.

Egenskaper

Artikel-id: 2793011 - Senaste granskning: den 1 februari 2013 - Revision: 2.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Lync for Mac 2011
Nyckelord: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertisebeginner kbmt KB2793011 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2793011

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com