Ζωντανή σύσκεψη διασκέψεων πρόσθετο για το Outlook δεν εμφανίζεται σε έκδοση 32-bit του 2013 το Outlook σε έναν υπολογιστή που εκτελεί μια έκδοση 64-bit των Windows 8

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2793819 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μπορείτε να εγκαταστήσετε μια έκδοση 32-bit του Microsoft Outlook 2013 σε έναν υπολογιστή που εκτελεί μια έκδοση 64-bit των Windows 8. Όταν εγκαθιστάτε το πρόσθετο πρόγραμμα διασκέψεων Live σύσκεψη για το Outlook, το πρόσθετο δεν εμφανίζεται στο Outlook 2013.

ΣημείωσηΜπορείτε να κάνετε κλικ το Τα πρόσθετα στο το Επιλογές του Outlook παράθυρο διαλόγου για να ελέγξετε όλα τα πρόσθετα του Outlook 2013.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε το ζήτημα, εγκαταστήστε την αθροιστική ενημερωμένη έκδοση παρακάτω:
2770463 Περιγραφή της αθροιστικής ενημερωμένης έκδοσης για το πρόσθετο πρόγραμμα διασκέψεων Live σύσκεψη για το Outlook: Δεκεμβρίου 2012


Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2793819 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Conferencing Add-in for Microsoft Office Outlook 2007
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2793819 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2793819

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com