Live săli conferințe Adauga-in pentru Outlook apar într-o versiune de 32 de biți de Outlook 2013 pe un computer care execută o versiune pe 64 de biți de Windows 8

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2793819 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Simptome

Instalați o versiune 32 de biți a Microsoft Outlook 2013 pe un computer care execută o versiune pe 64 de biți de Windows 8. Când instalați Live săli conferințe Adauga-in pentru Outlook, de completare nu apare în Outlook 2013.

NotăFaceți clic pe Program de completare fila în Opțiunile Outlook casetă de dialog pentru a verifica toate completare în Outlook 2013.

Rezoluție

Pentru a rezolva problema, instalați actualizarea cumulativă următoarele:
2770463 Descrierea actualizării cumulative pentru Live săli conferințe Adauga-in pentru Outlook: decembrie 2012


Proprietă?i

ID articol: 2793819 - Ultima examinare: 19 decembrie 2012 - Revizie: 2.0
Se aplică la:
  • Conferencing Add-in for Microsoft Office Outlook 2007
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2793819 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2793819

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com