Live Meeting Conferencing-tillägg för Outlook visas inte i en 32-bitars version av Outlook 2013 på en dator som kör en 64-bitars version av Windows 8

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2793819 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Symptom

Du kan installera en 32-bitars version av Microsoft Outlook 2013 på en dator som kör en 64-bitars version av Windows 8. När du installerar Live Meeting Conferencing-tillägg för Outlook visas tillägg inte i Outlook 2013.

Obs!Du kan klicka på den Tillägg fliken i den Alternativ för Outlook dialogrutan för att kontrollera alla tillägg i Outlook 2013.

Lösning

Lös problemet genom att installera den kumulativa uppdateringen för följande:
2770463 Beskrivning av den kumulativa uppdateringen för Live Meeting Conferencing-tillägg för Outlook: December 2012


Egenskaper

Artikel-id: 2793819 - Senaste granskning: den 19 december 2012 - Revision: 2.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Conferencing Add-in for Microsoft Office Outlook 2007
Nyckelord: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2793819 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2793819

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com