Blockera ett meddelande som skickas eller tas emot baserat på filnamnstillägg för bifogade filer i Office 365

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2795329 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

INTRODUKTION

Den här artikeln beskrivs hur du blockerar ett meddelande som skickas eller tas emot i Microsoft Office 365 baserat på filnamnstillägg för den bifogade filen.

PROCEDUREN

Du kan spärra ett meddelande som skickas eller tas emot om den fil som har bifogats meddelandet har ett tillägg som för närvarande inte blockeras av Office 365. Genom att skapa en transportregel genom att använda någon av följande metoder som passar din situation.

Obs! Regeln gäller inte för scenarier där användare ändra filnamnstillägget innan de skickar meddelandet.

Om du vill skapa en transportregel för att blockera meddelanden baserat på filnamnstillägg för bifogade filer i Office 365 gör du följande:
 1. Logga in på Office 365 portal (https://Portal.Office.com).
 2. Klicka på Administrationoch sedan på Exchange.
 3. Klicka påregleri den vänstra navigeringsrutane-postflödet.
 4. Klicka på Ny (
  Dölj bildenVisa bilden
  En skärmbild av den nya ikonen
  ), och klicka sedan på Skapa en ny regel.
 5. Klicka på fler alternativi fönstret Ny regel .
 6. Ange ett namn för den nya regeln i rutan namn .
 7. Klicka på den * Tillämpa regeln om nedrullningsbara lista, peka på bifogade filer, och klicka sedan på dessa ord ingår i filtillägget.
 8. I fönstret Ange ord eller fraser skriver filnamnstillägg för bifogade filer som du vill blockera och klicka på plus (symbol
  Dölj bildenVisa bilden
  En skärmbild av plustecknet
  ) att lägga till filnamnstillägget i listan. Klicka på OKnär listan är klar.
 9. Klicka på den * göra följande listrutan, peka på Blockera meddelandetoch klicka på avvisa meddelandet och innefatta en förklaring eller klickar du på Ta bort meddelandet utan att meddela någon.

  Lägga till ett uttryck som informerar användare som tar emot rapporten utebliven leverans (NDR) av skälet som e-post leverans misslyckades och klicka på OKom det är obligatoriskt.
 10. Ange ytterligare alternativ som regel granskning och tid för aktivering eller inaktivering av regeln och klicka sedan på Spara.

Behöver du hjälp? Gå till den Office 365-Community webbplats.

Egenskaper

Artikel-id: 2795329 - Senaste granskning: den 12 augusti 2014 - Revision: 13.0
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft Exchange Online
Nyckelord: 
o365 o365a o365p o365e o365022013 o365m kbgraphic kbmt KB2795329 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2795329

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com