Проблеми преместване на интернет поща и адреси в Outlook 2013 (64 бита)

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 2796528 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички


Ако сте инсталирали Outlook 2013 (64 бита) и са с troublemoving, вашият интернет имейл или контакти в нея, моля да продължи onwith тази статия.Ако ви е нужно helpsetting upOutlook, се обърнете къмKB 2758902

Когато се опитвате да експортирате вашите Internetemail и/или контакти Препоръчано от Outlook Express или Windows Live Mail в Outlook (64 бита) ти излизам насреща на грешка:

 • Или няма пощенски клиент по подразбиране, или текущият пощенски клиент не може да изпълни заявката за съобщение. Изпълнете Microsoft Outlook и го настроите като пощенски клиент по подразбиране.

  Последвано от:
 • Износът не може да бъде изпълнена.
  Възникна грешка при инициализиране на MAPI.

Outlook 2013 вече не поддържа импортиране на имейл и адреси (контакти) Препоръчано отOutlook Express 4.x, 5.x и 6.x или Windows Maildirectlyinto го.Облегни Още действия за неподдържани функции.

Това само ви оставя с възможност за експортиране на имейл и адреси Препоръчано от Outlook Express или Windows Live Mail и в Outlook 2013. Въпреки това опцията за износ има ограничение. Outlook Express и Windows Live Mail не са в състояние да експортирате в Outlook, ако е инсталирана 64-битов на Microsoft Office или Microsoft Outlook.

За да експортирате вашите Групов имейл и контакти Препоръчано от Outlook Express или Windows Live Mail и в Outlook 2013, трябва да деинсталирате 64-битов на Office или Outlook и след това да инсталирате 32-битова версия. Като алтернатива можете да мигрирате данните си на друг компютър, който има 32-битова версия на Outlook. 32-Битовата версия може да бъде Outlook 2013 или по-рано.

Заобикаляне
Това са две workarounds за да получите вашата имейл и контакти в локалното непълно копиране на Outlook:

 • Експортиране на вашата поща Препоръчано от Windows Mail, с помощта на друг компютър, който има Outlook (32-битова) версия инсталиран, след това преместете в резултат .pst файл на Outlook 2013 (64-битова) клиент. Подразбиращото се местонахождение на файловете с събиране на данни на Outlook 2013 могат да бъдат намерени в: Въведение в Outlook файлове с събиране на данни
 • Деинсталирате Office 2013 (64-битова) andinstall Office 2013 (32-битова) и след това износ Препоръчано от Live Mail на Outlook 2013 (32 бита) версия, с помощта на информацията, посочени в:KB 980534

  Забележка: Използвайте стъпките, описани в KB 2739501 toremove офис 2013 или Outlook 2013.

Свойства

ID на статията: 2796528 - Последна рецензия: 09 октомври 2013 г. - Редакция: 2.0
Важи за:
 • Microsoft Outlook 2013
Ключови думи: 
kbmt KB2796528 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена с използване на софтуер за машинен превод на Microsoft и може да бъде коригирана чрез технологията Рамка за превод от общността (CTF). Microsoft предлага статии, преведени машинно, допълнително редактирани от общността, и статии, преведени от хора, за да може да предостави достъп на много езици до всички статии в нашата База знания. Статиите, преведени машинно и редактирани допълнително, може да съдържат грешки в лексиката, синтаксиса и/или граматиката. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Повече за CTF – на http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/bg.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 2796528

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com