Θέματα Μετακίνηση αλληλογραφίας και διευθύνσεων Internet στο Outlook 2013 (64 bit)

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2796528 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων


Εάν έχετε εγκαταστήσει το Outlook 2013 (64 bit) και αντιμετωπίζετε troublemoving σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Internet ή επαφές μέσα σε αυτόν, συνεχίστε onwith αυτό το άρθρο.Εάν χρειάζεστε helpsetting upOutlook, ανατρέξτε στηνKB 2758902

Όταν προσπαθείτε να εξαγάγετε το Internetemail ή/και επαφές από το Outlook Express ή το Windows Live Mail στο Outlook (64 bit), μπορείτε να αντιμετωπίσετε το σφάλμα:

 • Είτε δεν υπάρχει προεπιλεγμένο πρόγραμμα-πελάτη αλληλογραφίας ή το τρέχον πρόγραμμα πελάτης αλληλογραφίας δεν μπορεί να εκπληρώσει την αίτηση ανταλλαγής μηνυμάτων. Εκτελέστε το Microsoft Outlook και να το ορίσετε ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα-πελάτη αλληλογραφίας.

  Συνοδεύεται από:
 • Δεν ήταν δυνατή η εκτέλεση της εξαγωγής.
  Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την προετοιμασία του MAPI.

Outlook 2013 δεν υποστηρίζει την εισαγωγή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και διευθύνσεων (επαφές) απόOutlook Express 4.x, 5.x, 6.x ή directlyinto του Windows Mailαυτό.Κλίσης περισσότερες σχετικά με τις δυνατότητες διακοπεί.

Μόνο αυτό που αφήνει με τη δυνατότητα εξαγωγής του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και διευθύνσεων από το Outlook Express ή το Windows Live Mail και στο Outlook 2013. Ωστόσο, η επιλογή εξαγωγής έχει έναν περιορισμό. Το Outlook Express και Windows Live Mail είναι δυνατό να εξαγάγετε στο Outlook, εάν είναι εγκατεστημένη η έκδοση 64-bit του Microsoft Office ή του Microsoft Outlook.

Για να εξαγάγετε τα email και τις επαφές από το Outlook Express ή το Windows Live Mail και στο Outlook 2013, πρέπει να καταργήσετε την εγκατάσταση της έκδοσης 64-bit του Office ή του Outlook και στη συνέχεια να εγκαταστήσετε την έκδοση 32-bit. Εναλλακτικά, μπορείτε να μετεγκαταστήσετε τα δεδομένα σας σε άλλον υπολογιστή που έχει μια έκδοση 32-bit του Outlook. Η έκδοση 32-bit μπορεί να είναι το Outlook 2013 ή παλαιότερη έκδοση.

Εναλλακτικοί τρόποι αντιμετώπισης
Αυτά είναι τα δύο εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης για να σας βοηθήσει να λάβετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις επαφές του στο τοπικό αντίγραφό σας του Outlook:

 • Εξαγωγή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Αλληλογραφία των Windows χρησιμοποιώντας έναν άλλο υπολογιστή που έχει εγκατεστημένη μια έκδοση (32-bit) το Outlook και, στη συνέχεια, μετακινήστε το αρχείο .pst που προκύπτει στο πρόγραμμα-πελάτη του Outlook 2013 (64-bit). Η προεπιλεγμένη θέση των αρχείων δεδομένων του Outlook 2013 σας μπορεί να περιλαμβάνει: Εισαγωγή στα αρχεία δεδομένων του Outlook
 • Καταργήστε την εγκατάσταση του Office 2013 (64-bit) andinstall Office 2013 (32-bit) και στη συνέχεια να εξαγάγετε από το Live Mail στην έκδοση του Outlook 2013 (32 bit) χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που αναφέρονται στο:KB 980534

  Σημείωση: Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται στην KB 2739501 toremove Office 2013 ή Outlook 2013.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2796528 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Outlook 2013
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2796528 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2796528

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com