Problem om du flyttar e-post och adresser till Outlook 2013 (64 bitar)

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2796528 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla


Om du har installerat Outlook 2013 (64 bitar) och har svårt att flytta ditt Internet-e-post eller kontakter i den, Fortsätt på med den här artikeln. Om du behöver hjälp med att konfigurera Outlook,KB 2758902

När du försöker exportera ditt Internet-e-post och/eller kontakter från Outlook Express eller Windows Live Mail till Outlook (64 bitar) uppstår felet:

 • Det finns ingen standardklient för e-post eller så går inte att utföra meddelandebegäran med den aktuella e-postklienten. Kör Microsoft Outlook och ange det som standardklient för e-post.
   
  Följt av:
   
 • Det gick inte att utföra exporten.
  Ett fel inträffade när MAPI initierades.

Outlook 2013 inte längre stöder import av e-post och adresser (kontakter) från Outlook Express 4.x, 5.x, 6.x eller Windows Mail direkt i den.Andelen mer om funktioner som har utgått.

Detta kan endast lämnar du alternativet för att exportera e-post och adresser från Outlook Express eller Windows Live Mail och Outlook 2013. Alternativet Exportera har dock en begränsning. Outlook Express och Windows Live Mail kan du inte exportera till Outlook om 64-bitarsversionen av Microsoft Office eller Microsoft Outlook är installerat.

Om du vill exportera dina e-post och kontakter från Outlook Express eller Windows Live Mail och i Outlook-2013 måste du avinstallera 64-bitarsversionen av Office eller Outlook och sedan installera 32-bitarsversionen. Alternativt kan du migrera dina data på en annan dator med en 32-bitars version av Outlook. 32-Bitars version kan vara Outlook 2013 eller tidigare.

Lösningar
Dessa är de två lösningarna för att få din e-post och kontakter i din lokala kopia av Outlook:

 • Exportera e-post från Windows Mail med en annan dator som har en installerad i Outlook (32-bitars) version och sedan flytta den resulterande PST-filen till klienten för Outlook 2013 (64-bitars). Standardplatsen för Outlook-Data för 2013-filer finns i: Introduktion till Outlook-datafiler 
 • Avinstallera Office 2013 (64-bitars) och installera Office 2013 (32-bitars) och sedan exportera från Live Mail till Outlook 2013 (32 bitar)-versionen med hjälp av de uppgifter som anges i:KB 980534

  Obs! Använd stegen i KB 2739501 ta bort Office 2013 eller Outlook 2013.

Egenskaper

Artikel-id: 2796528 - Senaste granskning: den 12 juli 2013 - Revision: 1.0
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft Outlook 2013
Nyckelord: 
kbmt KB2796528 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2796528

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com