Microsoft.Exchange.Monitoring.exe proces verbruikt veel CPU-bronnen wanneer een SCOM server Monitor Exchange Server 2010 Client Access-servers

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2796950 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Stel dat u een Microsoft System Center Operations Manager (SCOM)-server configureert te controleren van Microsoft Exchange Server 2010 Client Access-servers in een organisatie Exchange 2010. Bovendien wordt ervan uitgegaan dat de SCOM-server wordt uitgevoerd meerdere Test-* Connectivity cmdlets. Het Microsoft.Exchange.Monitoring.exe-proces wordt gebruikt in deze situatie veel CPU-bronnen op de Client Access-servers. Wanneer dit probleem optreedt, wordt in alle aanvragen die worden verzonden naar de Client Access-servers langzaam antwoorden ontvangen.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat meerdere threads van de Monitoring van Microsoft Exchange-service toegang krijgen onbeveiligde gegevens op hetzelfde moment tot. Dit leidt tot beschadiging van gegevens en hoog CPU-gebruik.

Oplossing

U kunt dit probleem oplossen door Service Pack 3 (SP3) voor Exchange Server 2010 te installeren op de servers van Exchange Server 2010. Voor meer informatie over Exchange Server 2010 SP3 klikt u op het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
2808208 Beschrijving van servicepack 3 voor Exchange Server 2010

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 2796950 - Laatste beoordeling: zondag 17 februari 2013 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
  • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB2796950 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2796950

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com