Περιγραφή του μενού "Έναρξη" στα Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 279767 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει το Έναρξη μενού στα Microsoft Windows XP.

Περισσότερες πληροφορίες

Τα Windows XP περιλαμβάνουν ένα νέο Έναρξη μενού για να παρέχουν γρήγορη πρόσβαση σε συχνά χρησιμοποιούμενων προγραμμάτων και κοινό σύστημα περιοχές όπως ο υπολογιστής μου, τον πίνακα ελέγχου και αναζήτησης. Αυτό το άρθρο περιγράφει τη λειτουργία του διαφορετικές περιοχές του νέου Έναρξη μενού.

Στην αριστερή πλευρά του την Έναρξη μενού περιέχει τη λίστα προγραμμάτων, το οποίο διαιρείται σε δύο ενότητες, "προσαρτημένη λίστα" (στην κορυφή) και τη λίστα χρησιμοποιούνται συχνότερα (MFU). Οι δύο ενότητες διαχωρίζονται από μια γραμμή. Οι συναρτήσεις αυτές τις λίστες είναι ως εξής:

Λίστα καρφιτσωμένων:
Στην προσαρτημένη λίστα επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετήσετε συντομεύσεις σε προγράμματα και άλλα στοιχεία του Έναρξη μενού. Θα προ-συμπληρωμένη με το χρήστη προεπιλεγμένο Web πρόγραμμα περιήγησης και πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (αυτές μπορούν να καταργηθούν).

Ένα πρόγραμμα (αρχείο .exe) ή μια συντόμευση σε ένα πρόγραμμα μπορεί να είναι "καρφιτσωμένα" για το Έναρξη μενού κάνοντας δεξιό κλικ στο στοιχείο και κάνοντας κλικ στο κουμπί Καρφίτσωμα στο μενού "Έναρξη". Άλλο στοιχείο μπορεί να προστεθεί στη λίστα καρφιτσωμένων με μεταφορά και απόθεση, για να το Έναρξη το κουμπί ή το Έναρξη μενού. Ένα στοιχείο μπορεί να καταργηθεί από αυτήν τη λίστα, κάνοντας δεξιό κλικ και κάνοντας κλικ Ξεκαρφίτσωμα από το μενού "Έναρξη" ή Κατάργηση από τη λίστα. Η σειρά των στοιχείων σε αυτήν τη λίστα μπορούν να τακτοποιηθούν με μεταφορά και απόθεση προτιμώμενη θέση.

ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Αν το πρόγραμμα ή τη συντόμευση που ήταν καρφιτσωμένα για το Έναρξη μενού μετακινηθεί ή διαγραφεί, η σύνδεση για το Έναρξη μενού δεν θα λειτουργούν πλέον.

Λίστα MFU:
Στη λίστα των συχνότερα χρησιμοποιούμενων προγραμμάτων (MFU λίστα) εμφανίζεται κάτω από τη λίστα Pinned στον το Έναρξη μενού. Αυτή η λίστα παρακολουθεί τις πόσο συχνά χρησιμοποιούνται προγράμματα και τα εμφανίζει με τη σειρά που χρησιμοποιήθηκε πιο (επάνω) για να χρησιμοποιούνται τουλάχιστον (κάτω). Προγράμματα μπορούν να καταργηθούν από αυτήν τη λίστα κάνοντας δεξιό κλικ σε αυτά και κάνοντας κλικ στο κουμπί Κατάργηση από τη λίστα. Σειρά των στοιχείων σε αυτήν τη λίστα δεν είναι δυνατό να διευθετηθούν με μη αυτόματο τρόπο (τακτοποιούνται σύμφωνα με το πόσο συχνά χρησιμοποιούνται). Στο κάτω μέρος του MFU λίστα είναι το Όλα τα προγράμματα μενού, το οποίο εμφανίζει τα άλλα προγράμματα που είναι εγκατεστημένα.

Για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους για τη λίστα προγραμμάτων, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε δεξιό κλικ σε μια κενή περιοχή του Έναρξη μενού και επιλέξτε Ιδιότητες.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσαρμογή.
  3. Οι επιλογές ρύθμισης παραμέτρων για τη λίστα προγραμμάτων στο του Γενικά στην καρτέλα.
Στη δεξιά πλευρά του τη Έναρξη μενού εμφανίζει συνδέσεις με περιοχές συστήματος (ο υπολογιστής μου, αναζήτηση, Πίνακας ελέγχου) και ειδικών φακέλων (τα έγγραφά μου "," οι εικόνες μου, η μουσική μου). Για να ρυθμίσετε αυτήν την περιοχή, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε δεξιό κλικ σε μια κενή περιοχή του Έναρξη μενού και κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσαρμογή.
  3. Επιλογές παραμέτρων για τη δεξιά πλευρά του Έναρξη μενού είναι από το Για προχωρημένους στην καρτέλα.
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη λίστα MFU, κάντε κλικ στους αριθμούς των άρθρων παρακάτω, για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
282462 Προγράμματα που έχουν καταργηθεί από τη λίστα συχνότερα χρησιμοποιούμενων προγραμμάτων μπορεί να εμφανιστεί ξανά
282066 Χρησιμοποιούνται συχνά προγράμματα που προστίθενται αυτόματα στο μενού "Έναρξη"

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 279767 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 6.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbinfo kbmt KB279767 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:279767

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com