Αποδεικτικό ανάγνωσης από ένα Office 365 παραλήπτη εμφανίζει πληροφορίες εσφαλμένες ζώνης ώρας

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2800633 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.

Δεν είστε βέβαιοι ποια έκδοση του Office 365 που χρησιμοποιείτε; Μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Όταν ένας χρήστης του Office 365 στέλνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε άλλο χρήστη του Office 365, χρησιμοποιώντας το Microsoft Outlook ή το Microsoft Outlook Web App, το μήνυμα ζητά ένα αποδεικτικό ανάγνωσης. Αφού ο παραλήπτης διαβάζει το μήνυμα, το αποδεικτικό ανάγνωσης που λαμβάνει ο αποστολέας εμφανίζει μια διαφορετική ζώνη ώρας από τη ρύθμιση της τρέχουσας ζώνης ώρας του αποστολέα. Για παράδειγμα, το αποδεικτικό ανάγνωσης εμφανίζει μια ζώνη ώρας (UTC) Μονροβία, Ρέκιαβικ.

ΑΙΤΙΑ

Office 365 δεν έχει πρόσβαση στη ζώνη ώρας του υπολογιστή-πελάτη. Η ζώνη ώρας που χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει το αποδεικτικό ανάγνωσης λαμβάνεται από το διακομιστή Exchange Online αντί από τον υπολογιστή-πελάτη. Επομένως, το αποδεικτικό ανάγνωσης εμφανίζει την ημερομηνία και την ώρα με βάση τη ρύθμιση ζώνης ώρας του διακομιστή Exchange Online.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται αν ο αποστολέας και ο παραλήπτης είναι χρήστες του Office 365. Δεν μπορεί να συμβεί εάν ο αποστολέας και ο παραλήπτης είναι σε ένα περιβάλλον ανταλλαγής μηνυμάτων του Exchange Server εσωτερικής εγκατάστασης. Εάν αποστολέα και παραλήπτη εσωτερικής εγκατάστασης, το αποδεικτικό ανάγνωσης εμφανίζει τη ζώνη ώρας του αποστολέα.

Στο Office 365, την ημερομηνία και ώρα της αποδεικτικά ανάγνωσης βασίζεται στη ρύθμιση ζώνης ώρας του διακομιστή Exchange Online. Επειδή το Office 365 είναι μια υπηρεσία νέφους και οι χρήστες μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε από τις 24 διαφορετικές ζώνες ώρας, η σήμανση χρόνου χρησιμοποιεί συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC).

Για παράδειγμα, εάν είστε στον αποστολέα και τη ρύθμιση ζώνης ώρας έχει οριστεί(UTC-06:00) Κεντρική ώρα (η.π.α. & στον Καναδά), πρέπει να αφαιρέσετε 6 ώρες από την ώρα UTC που είναι σχετικά με το αποδεικτικό ανάγνωσης για να απεικονίσει την ώρα στη ζώνη ώρας σας.

Η μορφή UTC είναι το κύριο πρότυπο ώρας με την οποία ρυθμίζει τον κόσμο, ρολόγια και την ώρα. UTC είναι ένα από τα πολλά στενά συνδεόμενες με εξαρτώμενες εργασίες σε μέση ώρα Γκρίνουιτς (GMT).

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2800633 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
  • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
  • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
  • Microsoft Exchange Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365e o365p o365a o365062011 pre-upgrade o365m o365022013 after upgrade kbmt KB2800633 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2800633

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com