Leesbevestiging vanuit een Office-365 weergeven ontvanger verkeerde tijdzone-informatie

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2800633 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.

U weet niet welke versie van Office 365 u gebruikt? Ga naar de volgende Microsoft-website:
Gebruik ik Office 365 na de upgrade van de service?
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

PROBLEEM

Wanneer een gebruiker Office 365 een e-mailbericht naar een andere Office-365 gebruiker verzendt met behulp van Microsoft Outlook of Microsoft Outlook Web App, wordt in het bericht een leesbevestiging vraagt. Nadat de geadresseerde het bericht leest, geeft de melding dat de afzender ontvangt een andere tijdzone dan de werkelijke tijdzone van de afzender. De leesbevestiging geeft bijvoorbeeld een tijdzone (UTC), Monrovia, Reykjavik.

OORZAAK

Office 365 heeft geen toegang tot de tijdzone van de clientcomputer. De tijdzone die wordt gebruikt voor het maken van de leesbevestiging is afkomstig uit de Exchange Online-server in plaats van vanaf de clientcomputer. Dus wordt de leesbevestiging de datum en tijd op basis van de instelling van de tijdzone van de server met Exchange Online.

MEER INFORMATIE

Dit probleem treedt op als zowel de afzender als de geadresseerde Office 365 gebruikers. De gebeurtenis vindt niet plaats als de afzender en de ontvanger zich in een intern berichtensysteem voor Exchange Server. Als zowel de afzender als de geadresseerde op de lokalen, de leesbevestiging geeft de tijdzone van de afzender.

De datum en tijd van leesbevestigingen in 365 van Office is gebaseerd op de tijdzone van de server met Exchange Online. Omdat Office 365 een wolk service is en gebruikers in een van de 24 verschillende tijdzones kunnen zijn, wordt de tijdstempel Coordinated Universal Time (UTC).

Als u de afzender en de tijdzone-instelling, is ingesteld op(UTC-06:00) Central Time (VS & Canada), hebt u 6 uur aftrekken van de UTC-tijd op de leesbevestiging aangepast aan de tijd in uw tijdzone.

UTC is de primaire tijd standaard waarmee de wereld klokken en tijd regelt. UTC is een van verschillende nauw verwante opvolgende taken Greenwich Mean Time (GMT).

Nog steeds hulp nodig? Ga naar de 365 Office-Community naar de website.

Eigenschappen

Artikel ID: 2800633 - Laatste beoordeling: vrijdag 31 mei 2013 - Wijziging: 7.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
  • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
  • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
  • Microsoft Exchange Online
Trefwoorden: 
o365 o365e o365p o365a o365062011 pre-upgrade o365m o365022013 after upgrade kbmt KB2800633 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2800633

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com