Lesebekreftelse fra en Office 365 viser mottakeren feil tidssoneinformasjon

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2800633 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.

Ikke sikker på hvilken versjon av Office 365 du bruker? Gå til følgende Microsoft-webområde:
Bruker jeg Office 365 etter oppgraderingen service?
Vis alt | Skjul alt

PROBLEMET

Når en bruker for Office 365 sender en e-postmelding til en annen bruker for Office 365 ved å bruke Microsoft Outlook eller Microsoft Outlook Web App, meldingen ber om en lesebekreftelse. Når mottakeren leser meldingen, viser lesebekreftelse som avsenderen mottar en annen tidssone fra den faktiske tidssoneinnstillingen til avsenderen. Lesebekreftelse viser for eksempel en tidssone for Monrovia (UTC), Reykjavik.

ÅRSAK

Office 365 har ikke tilgang til tidssonen til klientdatamaskinen. Tidssonen som brukes til å opprette lesebekreftelse hentes fra Exchange Online server i stedet for fra klientdatamaskinen. Derfor viser lesebekreftelse dato og klokkeslett som er basert på innstillingen for tidssone på Exchange Online-serveren.

HVIS DU VIL HA MER INFORMASJON

Dette problemet oppstår hvis både avsender og mottaker er Office 365-brukere. Det oppstår ikke hvis både avsender og mottaker er i et lokale Exchange Server-meldingsmiljø. Hvis både avsender og mottaker er lokale, viser lesebekreftelse tidssonen til avsenderen.

I Office 365 basert dato og klokkeslett på lesebekreftelser på innstillingen for tidssone på Exchange Online-serveren. Fordi Office 365 er en cloud-tjeneste, og brukere kan være i en av 24 forskjellige tidssoner, bruker tidsstempelet Coordinated Universal Time (UTC).

For eksempel hvis du er senderen og tidssoneinnstillingen er satt til(UTC-06:00) Midtvesten (USA & Canada), må du trekke 6 timer fra UTC-tiden på lesebekreftelse for å gjenspeile tiden i din tidssone.

UTC er den primære tidsstandarden som regulerer verden klokker og tid. UTC er ett av flere nært beslektede etterfølgere til Greenwich middeltid (GMT).

Trenger du fortsatt hjelp? Gå til den Office 365-fellesskapet .

Egenskaper

Artikkel-ID: 2800633 - Forrige gjennomgang: 31. mai 2013 - Gjennomgang: 7.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
  • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
  • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
  • Microsoft Exchange Online
Nøkkelord: 
o365 o365e o365p o365a o365062011 pre-upgrade o365m o365022013 after upgrade kbmt KB2800633 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2800633

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com