Läskvitto från ett Office 365 visar mottagaren felaktig tidszonsinformation

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2800633 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

PROBLEMET

När en Office 365-användare skickar ett e-postmeddelande till en annan Office 365-användare med hjälp av Microsoft Outlook eller Microsoft Outlook Web App, Begär läskvitto i meddelandet. När mottagaren har läst meddelandet visar läskvitto som avsändaren får en annan tidszon än den faktiska tidszon avsändarens. Till exempel visar läskvittot tidszon(UTC) Monrovia, Reykjavik.

ORSAK

Office 365 har inte tillgång till klientdatorns tidszon. Den tidszon som används för att skapa läskvitton tas från Exchange Online-servern i stället för från klienten. Därför visas läskvittot det datum och den tid baserat på inställningen för tidszon i Exchange Online-server.

MER INFORMATION

Det här problemet uppstår om både avsändaren och mottagaren är Office 365-användare. Det inträffar inte om både avsändaren och mottagaren i en lokal Exchange Server meddelandemiljö. Om både avsändaren och mottagaren är på plats, visar läskvittot tidszonen för avsändaren.

I Office 365 baseras datum och tid för läskvitton på inställningen för tidszon i Exchange Online-server. Eftersom Office 365 är en tjänst i molnet, och användare kan vara i något av 24 olika tidszoner, använder tidsstämpeln Coordinated Universal Time (UTC).

Till exempel om du som är avsändaren och inställningen för tidszon anges till(UTC-06:00) Central Time (USA och Canada &), måste du ta bort 6 timmar från UTC-tid på läskvitto ska motsvara tid i din tidszon.

UTC är den primära tid som standard som styr världen klockor och tid. UTC är en av flera närbesläktade efterföljare till Greenwich Mean Time (GMT).

Behöver du hjälp? Gå till Office 365-Community .

Egenskaper

Artikel-id: 2800633 - Senaste granskning: den 11 juli 2014 - Revision: 8.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Exchange Online
Nyckelord: 
o365 o365e o365p o365a o365m o365022013 kbmt KB2800633 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2800633

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com