Είναι ένα πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν προσωρινά αποθηκευτεί τοπικά από το Outlook για Mac 2011

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2800895 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Δεν συνιστάται να αλλάξετε την προεπιλεγμένη θέση του φακέλου σας ταυτότητα αλληλογραφίας για το Microsoft Outlook για Mac 2011 ή τα περιεχόμενά του σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ή σε ένα δίκτυο. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας μια ταυτότητα αλληλογραφίας που βρίσκεται σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ή σε ένα δίκτυο δεν υποστηρίζεται για το Outlook για Mac 2011.

Περισσότερες πληροφορίες

Το Outlook για Mac 2011 αποθηκεύει προσωρινά τα στοιχεία αλληλογραφίας μιας ταυτότητας στον κεντρικό σας φάκελο, στην ακόλουθη θέση:
~/Documents/Microsoft χρήστης δεδομένων/Office 2011 ταυτότητες
Όπως το Microsoft Entourage για Mac 2008, το Outlook για Mac 2011 πρόκειται να είναι καθαρά ένα πρόγραμμα-πελάτη αλληλογραφίας που έχουν προσωρινά αποθηκευτεί τοπικά. Αλλαγή της θέσης ή χρησιμοποιώντας μια ταυτότητα αλληλογραφίας που βρίσκεται σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ή σε δίκτυο δεν υποστηρίζεται για Entourage για Mac 2008 ή για το Outlook για Mac 2011.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2800895 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Outlook 2011 for Mac
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2800895 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2800895

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com