Διακόπτες διαχειριστή συμπλέγματος για τη σύνδεση σε ένα σύμπλεγμα

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 280125 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τους διακόπτες που είναι διαθέσιμες στο εργαλείο διαχείρισης συμπλέγματος για τα συμπλέγματα των Windows. Αυτοί οι διακόπτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συνδεθείτε σε ένα σύμπλεγμα διακομιστών.

Περισσότερες πληροφορίες

Για να ξεκινήσετε τη Διαχείριση συμπλέγματος, κάντε κλικ στο κουμπίStartΚάντε κλικΠρογράμματα (Programs)Κάντε κλικΕργαλεία διαχείρισης, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΔιαχείριση Συμπλέγματος (Cluster Administrator). Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε το διαχειριστή συμπλέγματος, πληκτρολογώνταςCluadmin.exeσε μια γραμμή εντολών. Οι ακόλουθοι διακόπτες μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με αυτό το εργαλείο για να συνδεθείτε σε ένα σύμπλεγμα:

Δεν υπάρχουν επανασύνδεσης

Από προεπιλογή, όταν ξεκινάτε τη Διαχείριση συμπλέγματος, επιχειρεί να ανοίξει μια σύνδεση με το ίδιο σύμπλεγμα που είχε προηγουμένως μια σύνδεση με την τελευταία φορά που έγινε εκκίνηση του εργαλείου. Όταν χρησιμοποιείτε τοnoreconnectΕναλλαγή, όταν ξεκινάτε τη Διαχείριση συμπλέγματος, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε το όνομα του συμπλέγματος που θέλετε να συνδεθείτε.

Σύνταξη:Cluadmin - noreconnectήCluadmin - norecon

Τοπική σύνδεση

Μπορείτε να ανοίξετε το διαχειριστή συμπλέγματος και να συνδεθείτε με τον τοπικό κόμβο χρησιμοποιώντας την "."ο διακόπτης. Εάν το όνομα του συμπλέγματος ή διεύθυνση Internet Protocol (IP) του συμπλέγματος δεν συνδεθεί απευθείας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν το διακόπτη για να δημιουργήσετε μια σύνδεση με το σύμπλεγμα.

Σύνταξη:Cluadmin.

Διεύθυνση IP (IP Address)

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διαχειριστή συμπλέγματος να συνδεθείτε είτε έναν κόμβο του συμπλέγματος ή το σύμπλεγμα διεύθυνση IP, καθορίζοντας τη διεύθυνση IP.

Σύνταξη:Cluadmin 10.10.10.10

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν συνιστάται να χρησιμοποιήσετε αυτόν το διακόπτη για να συνδεθείτε σε μια εικονική διεύθυνση IP, εκτός από τον πόρο διεύθυνσης IP του συμπλέγματος.

Όνομα NetBIOS

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν το διακόπτη για να συνδεθείτε με το σύμπλεγμα, χρησιμοποιώντας το όνομα NetBIOS. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε ένα από τα ονόματα κόμβου ή το όνομα του συμπλέγματος. Για να χρησιμοποιήσετε αυτόν το διακόπτη, την υπηρεσία επίλυσης ονομάτων πρέπει λειτουργεί σωστά.

Σύνταξη:CluadminClusterName

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 280125 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbclustering kbinfo w2000mscs kbmt KB280125 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:280125

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com