Eroare de instalare 0x800b0101: client System Center 2012 Configuration Manager pachet Service Pack 1

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2801987 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Simptome

Următoarea eroare se înregistrează în fișierul Ccmsetup.log când instalați clientul System Center 2012 Configuration Manager pachet Service Pack 1:

Nu a putut verifica semnătura de authenticode 'C:\WINDOWS\ccmsetup\MicrosoftPolicyPlatformSetup.msi'. Returna codul 0x800b0101

Rezoluție

Metoda 1

Instalați remedierea rapidă care este prevăzută în acest articol înainte de a instala client System Center 2012 Configuration Manager pachet Service Pack 1. Această remediere rapidă trebuie să fie instalate la toate serverele de site-ul. Faceți clic pe Hotfix download disponibil la începutul acestui articol pentru a obține această remediere rapidă.

NotăSystem Center 2012 Configuration Manager pachet Service Pack 1 include acum remedierea rapidă 2801987. Dacă instalați System Center 2012 Configuration Manager pachet Service Pack 1 cu ajutorul mass-media că ați obținut la sau după 25 ianuarie 2013, nu trebuie să instalați remedierea rapidă descrisă în acest articol din bază de cunoștințe Microsoft (KB).

Metoda 2

Utilizați Actualizare Windows pentru a instala următoarele actualizări înainte de a instala client System Center 2012 Configuration Manager pachet Service Pack 1:
  • Update 2756872 pentru Windows 8 și Windows Server 2012
  • Update 2749655 pentru Ferestre care sunt de mai mult de Windows 8 și Windows Server 2012

Cauză

Această problemă apare deoarece fișierul MicrosoftPolicyPlatformSetup.msi este semnat cu un certificat digital care nu are atributele corespunzătoare timestamp. Microsoft securitate consultativ 2749665 are mai multe informații despre această problemă de certificat.


Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Informații suplimentare

Despre această remediere rapidă

Această remediere rapidă este destinat pentru a corecta numai problema descrisă în acest articol. Aplicați-l numai pe sistemele care întâmpină această problemă anume.

Dacă nu apare butonul Hotfix download disponibil la începutul acestui articol, contactați Serviciile de asistență pentru clienți Microsoft pentru a obține remedierea rapidă.Aici este o listă completă de numere de telefon serviciilor de asistență pentru clienții Microsoft și informații despre costurile de asistență

Notă În cazuri speciale, costurile sunt de obicei pentru apelurile de asistență pot fi revocate dacă un profesionist de suport Microsoft stabilește că o anumită actualizare va rezolva problema. Costurile uzuale de asistență se vor aplica pentru întrebări suplimentare de asistență și pentru probleme ce nu fac obiectul actualizării în chestiune.

Informații cu privire la fișiere

Versiunea în engleză a acestei remedieri rapide are atributele de fișier (sau atribute de fișier mai târziu) enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt prezentate în ora universală (UTC). Când vizualizați informațiile despre fișiere, este convertit la ora locală. Pentru a afla diferența între universal și ora locală, utilizați fila fus orar din elementul dată și oră din Panou de control.

Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume de fi?ierVersiunea fișieruluiDimensiune fișierDatamarcă de timpPlatforma
Ccmsetup.cabNu este cazul9,51311-Jan-201315: 40x 64
Microsoftpolicyplatformsetup.msiNu este cazul2,265,08820-Dec-201201: 40x 64
Microsoftpolicyplatformsetup.msiNu este cazul1,798,14420-Dec-201201: 40x 86


Proprietă?i

ID articol: 2801987 - Ultima examinare: 30 ianuarie 2013 - Revizie: 6.0
Se aplică la:
  • Microsoft System Center 2012 Configuration Manager Service Pack 1
Cuvinte cheie: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbfix kbsurveynew kbmt KB2801987 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2801987

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com