FIX: "eșec afirmație"CheckValidInput (wsName, cbName)"=" eroare atunci când utilizați oglindirea bazei acoperire de date în Microsoft SQL Server 2008 R2

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2802113 - View products that this article applies to.

Microsoft distribuie Microsoft SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 fixat ca un fișier descărcabil. Pentru că remedierile sunt cumulative, fiecare nouă versiune conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 fix de presă.

Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Simptome

Următoarele mesaje de eroare pot fi înregistrate în Jurnalul de erori SQL Server atunci când utilizați baza acoperire de date de oglindire și executa o instrucțiune ALTER bază acoperire de date în Microsoft SQL Server 2008 R2.

Data ora SPID # ** Dump fir - spid = 0, ce = 0x00000004AADE8B20
Data ora SPID # *** stiva Dump trimise la DriveName: \MSSQLSERVER\MSSQL10_50.MSSQLSERVER\MSSQL\LOG\SQLDump0001.txt
Data ora spid# * *******************************************************************************
Data ora SPID # *
Data ora SPID # * începe stiva DUMP:
Data ora SPID # * Data ora SPID #
Data ora SPID # *
Data ora SPID # * locatia: DbmConnection.cpp:798
Data ora SPID # * expresia: CheckValidInput (wsName, cbName)
Data ora SPID # * SPID: #
Data ora SPID # * ID de proces: #

Data ora SPID # eroare: 17066, severitatea: 16, stat: 1.
Data ora SPID # SQL Server afirmația: fișier: <DbmConnection.cpp>, linia Către = 798 aserțiune nereușită = "CheckValidInput (wsName, cbName)". Această eroare poate fi legate de sincronizare. Dacă eroarea persistă după revedea declarația, utilizați DBCC CHECKDB pentru a verifica baza acoperire de date pentru integritatea structurală, sau reporniți serverul pentru a asigura structuri acoperire de date din memorie nu sunt corupt.
</DbmConnection.cpp>

În plus, un fișier de mini-dump este generat atunci când această problemă se produce.

NotăAceastă problemă nu se produce în Microsoft SQL Server 2012.

Rezoluție

Actualizarea cumulativă informații

Actualizarea cumulativă 6 pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în 6 actualizare cumulativă. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2830140 Pachet de actualizare cumulativ 6 pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2
Notă Deoarece construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune fixa conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu de anterioare SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2 fix de presă. Vă recomandăm să luați în considerare aplicarea cea mai recentă versiune de fix, care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2730301 SQL Server 2008 R2 se bazează care au fost eliberați după SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2 a fost lansat

SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în Cumulative Update 11. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1, face?i clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2812683 Pachet de actualizare cumulativ 11 pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1
Notă Deoarece construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune fixa conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 fix de presă. Vă recomandăm să luați în considerare aplicarea cea mai recentă versiune de fix, care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2567616 SQL Server 2008 R2 se bazează care au fost eliberați după SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 a fost lansat

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2802113 - Ultima examinare: 15 aprilie 2013 - Revizie: 2.0
Se aplică la:
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Datacenter
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Developer
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Standard
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Web
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Workgroup
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2802113 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2802113

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com