Legger ikke til mottakere i hurtigbufferen for Autofullfør

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2802193 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Symptom

Når du legger til mottakere i en ny e-postmelding, ikke Microsoft Outlook automatisk foreslå fullstendige e-postadresser. Du legger merke til at når du sender en e-postmelding til bestemte mottakere, Outlook ikke legger til disse mottakerne Autofullfør-hurtigbufferen.

Årsak

Autofullfør-hurtigbufferen, kan være skadet. Når dette skjer, kan Outlook ikke kan legge til nye mottakere i hurtigbufferen. Hvis mottakerne ikke er lagt til hurtigbufferen, kan ikke Outlook komme med forslag til å automatisk fullføre e-postadressen.

Løsning

Kontroller først at Autofullfør-funksjonen er aktivert. Følg disse trinnene:

Outlook 2010
 1. Klikk fil, og klikk deretter Alternativer.
 2. Velg kategorien e-post .
 3. Rull omtrent halvveis ned til du ser sende meldinger. Kontroller at det er merket av for Bruk Autofullfør -listen til å foreslå navn når du skriver inn til, kopi og Blindkopi-linjene. Skjermbilde for dette trinnet nedenfor).
  Skjul dette bildetVis dette bildet
  Skjermbilde for dette trinnet.Outlook 2007
 1. Klikk Verktøy, og klikk deretter Alternativer.
 2. Klikk på e-postalternativer knappen.
 3. Klikk Avanserte e-postalternativer .
 4. Forsikre deg om at den Foreslå navn under utfylling til, kopi og Blindkopi felteneer merket. (Skjermbilde for dette trinnet nedenfor).
  Skjul dette bildetVis dette bildet
  Skjermbilde for dette trinnet.Hvis Autofullfør-funksjonen er aktivert, og du opplever problemet som er nevnt i delen "Symptomer", kan være skadet Autofullfør-hurtigbufferen. Autofullfør-bufferen kan ikke repareres. Den må slettes. Hvis du vil ha mer informasjon om tømming av hurtigbufferen for Auto-Fullfør, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
287623 Bufrer tilbakestille kallenavnet og automatisk fullføring i Outlook
Merk Trinnene i artikkelen fjerner alle mottakerne som tidligere er lagret i hurtigbufferen.

Mer informasjon

Microsoft Outlook inneholder en hurtigbuffer for kallenavn som brukes av både den automatisk navnekontroll og funksjonen Autofullfør-funksjonen. Kallenavnlisten over genereres automatisk når du sender e-postmeldinger fra Outlook.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2802193 - Forrige gjennomgang: 29. oktober 2013 - Gjennomgang: 2.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Outlook 2010
Nøkkelord: 
kbmt KB2802193 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2802193

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com