Outlook inte till mottagare i Komplettera automatiskt-cache

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2802193 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Symptom

När du lägger till mottagare i ett nytt e-postmeddelande Microsoft Outlook inte automatiskt att föreslå fullständiga e-postadresser. Du märker att när du skickar ett e-postmeddelande till specifika mottagare Outlook inte till dessa mottagare till cacheminnet för automatisk ifyllnad.

Orsak

Komplettera automatiskt-cachen kan vara skadad. När detta inträffar Outlook kan inte lägga till nya mottagare i cachen. Om mottagarna inte läggs till i cachen, kan inte Outlook göra ett förslag att automatiskt fylla i e-postadress.

Lösning

Kontrollera först att funktionen Komplettera automatiskt är aktiverad. Detta gör du så här:

Outlook 2010
 1. Klicka påFilen, och klicka sedan på Alternativ.
 2. Markera den E-post fliken.
 3. Ungefär halvvägs rulla nedåt tills du serSkicka meddelanden. Kontrollera att denAnvänd listan Komplettera automatiskt för att föreslå namn när du skriver raderna till, kopia och Hemlig kopia kryssrutan är markerad.

  Dölj bildenVisa bilden
  2687250

Outlook 2007
 1. Klicka påVerktyg, och klicka sedan på Alternativ.
 2. Klicka på den E-postalternativ knappen.
 3. Klicka på den Avancerade e-postalternativ knappen.
 4. Kontrollera att den Föreslå namn till, kopia och Hemlig kopia fält kryssrutan är markerad.

  Dölj bildenVisa bilden
  2802215

Cacheminnet för automatisk ifyllnad skadas om funktionen Komplettera automatiskt är aktiverat och du drabbas av problemet som beskrivs i avsnittet "Symptom". Komplettera automatiskt-cachen kan inte repareras. Den måste tas bort. Mer information om hur du rensar cacheminnet för automatisk ifyllnad klickar du på följande artikelnummer och läser artikeln i Microsoft Knowledge Base:
287623 Cacheminnen återställa smeknamn och automatisk komplettering i Outlook
Obs! Åtgärderna i artikel raderas alla mottagare som tidigare lagrats i cacheminnet.

Mer Information

I Microsoft Outlook finns en smeknamnscachen som används av de automatiska namn kontrollerar funktionen och funktionen Komplettera automatiskt. Listan över smeknamn genereras automatiskt när du skickar e-postmeddelanden från Outlook.

Egenskaper

Artikel-id: 2802193 - Senaste granskning: den 12 januari 2013 - Revision: 1.0
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Outlook 2010
Nyckelord: 
kbmt KB2802193 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2802193

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com