Extrem de programare de planificare pe echipa Fundației serviciu

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2802265 - View products that this article applies to.

Despre autor:

Reduceți tabelulMăriți tabelul
Reduceți imagineaMăriți imaginea
2401266
Acest articol este furnizat de MVP Ridi Ferdiana. Microsoft este atât de recunoscătoare că MVP care proactiv impartasesc experienta profesionala cu alți utilizatori. Articolul ar fi postat pe MVP pe site-ul sau blog mai târziu.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Introducere

Echipa fondarii Server (TFS) acum este disponibil online lahttp://TFS.VisualStudio.com. Personale sau ISV poate folosi acest software ca un consolidare servicii pentru a stoca și gestiona proiectele lor. TFS oferă o gramada ordonata, Agile sau CMMI ca o metodă de dezvoltare de software-ul pentru a construi software de calitate. În acest articol, ea va discuta despre cum să utilizați TFS cu metoda de Extreme Programming (XP). XP este o metodă de lumină greutate agil pentru a dezvolta un software. Deoarece nu există nici un șablon specifice pentru XP în TFS. Acest articol se va aplica metoda XP TFS. În acest articol, se va limita la adoptarea XP până în faza de planificare.

Introducere

Înainte de a începe, asigurați-vă că ați deja indeplini aceste cerinte.
  1. Înregistrează-te la http://TFS.VisualStudio.com. Există un proces ușor gratuit de înregistrare. Puteți citi tutorialul de înregistrare aici
  2. Instalarea Visual student 2010 sau 2012. În acest articol, voi folosi Visual Studio Ultimate 2012. Dacă tu ești folosire different traducere de Visual Studio, este posibil să vedeți mai multe diferențe. Puteți descărca versiunea de încercare a Visual Studio 2012 final aici
  3. Cu Microsoft Office 2013 instalat.  Microsoft Office 2013 va ajuta foarte mult în storyboarding sau de gestionare a software-ului artefact. Puteți descărca versiunea de încercare a Office 2013 aici

Rezoluție

Înțelegerea XP înăuntru Simplu Way

XP conține patru faze care poate fi lucrat la fața locului sau globale (este numit Global Extreme Programming). Cele patru faze sunt faza de explorare, planificare, repetare și producție. Fiecare iterație prevede una sau mai multe artefacte. Artefactele sunt documentul util care susține dezvoltarea software-ului. Sincer vorbind, artefacte sunt nimic, cu excepția codurilor în sine. În XP, există poveste de utilizator, sarcina, foaie de bug-ul și altele.

Poveste de utilizator surprinde cerințele de software în faza de ecploration. Poveste de utilizator este detaliat în planificarea sesiune de joc prin crearea de mai multe sarcini. În mod ocazional, fiecare poveste de utilizator va crea mai multe sarcini. În faza de repetare, va fi atribuit un membru al echipei de poveste de utilizator si sarcina. Echipa creează coduri și este bazat pe dreptul de proprietate asupra sarcinilor de testare. Sarcina este finalizat de a face test de unitate și integrarea-l cu alții. Codul este testat de mai multe tester folosind utilizatorul poveste lista. Testerul posturi bug-ul într-o listă, și bug-ul vor fi rezolvate de către dezvoltator. Faza de iterație va fi executat iterativ, până când software-ul de calitate pot fi acceptate de părți interesate. Se intampla iterativ, astfel încât fiecare componentă de lucru vor fi integrate în faza de producție. Faza de producție va deveni o fază finală pentru o poveste de utilizator pentru a fi testat și validat.


Adoptarea XP în TFS
În această secțiune, vă va arăta pas cu pas pentru a aplica XP în proiectul dumneavoastră software-ul. Această secțiune își asumă vă are deja TFS on-line. Acest articol va limita eploration și faza de planificare

Crearea unui proiect în dumneavoastră TFS on-line.
Vizitați http://TFS.VisualStudio.com și conectați-vă folosind Account de Microsoft. După ce conecta?i-vă puteți vizita Adresa url TFS personale. URL-ul TFS ar trebui să fie https:// (numele). visualstudio.com. Puteți faceți clic pe link-ul și selectați noua echipa proiectului, așa cum se arată în figura 1

Reduceți imagineaMăriți imaginea
TFS on-line


Figura 1. Echipa Fundației serviciu

În a crea nou echipei proiectului dialog puteți scrie numele proiectului, descrierea și șablonul. În acest articol, vom alege șablon MSF de Agile Software dezvoltare 6.1, așa cum se arată în figura 2. După crearea de proiect, puteți naviga o pagina proiectului.

Reduceți imagineaMăriți imaginea
2802267


Figura 2. Crearea unui proiect

Compunereamembru al echipei
Membru al echipei este ceva care să colaboreze cu cererea dumneavoastră, include clientul dvs. Echipa roluri în xp sunt tester de, interacțiunea designeri, arhitecti, manager proiect, manager de produs, scriitor tehnice, dezvoltatori, utilizatori, directori și resurse umane. Dacă ați limitat membru al echipei, poate adopta în combinație de trucuri. De exemplu, manager de produs cu managerul de proiect. Cu toate acestea, este important să se evite dubla de rolul de dezvoltator și tester. Dezvoltator și tester ar trebui dedicat în XP pentru calitate scop. În acest pas, cel puțin vă adăuga manager de produs, interacțiunea designeri, arhitect, dezvoltator, tester de și scriitor tehnice. Pentru o mai bună productivitate, este recomandat să utilizați aceeași versiune Visual Studio.Puteți adăuga membru o administrare tuturor membrilor link-ul. După aceea puteți adăuga un singur utilizator sau un grup de TFS.

Membru al echipei de legătură a TFS
Acest pas oarecum simplă. Fiecare membru ar trebui să login cu său own Visual Studio și alegeți conecta Team Foundation Server. Acesta poate fi selectat printr-o pagină de pornire Visual Studio așa cum se arată în figura 3.

Reduceți imagineaMăriți imaginea
2802268


Figura 3. Conecta Team Foundation Server

Ar trebui să pune URL-ul TFS, așa cum am menționat în pasul 1 și să faceți clic pe ok fără deranjează orice intrare precum portul si altele. Va afișa dialogul de conectare din Microsoft Account. După conectare, Visual Studio va vă permit să alegeți proiectul așa cum se arată în figura 4. Faceți clic pe conectare și Visual Studio va afișa un explorator de echipa pentru a gestiona proiectul.

Reduceți imagineaMăriți imaginea
2802269


Figura 4. Proiect de selecție în Visual Studio

Crearea de utilizator poveste
Acesta este un pas esențial în XP, ar trebui să creați povestiri de utilizator la sistem ca un requierements principal. Crearea de poveste de utilizator se poate face prin Visual Studio sau Team Foundation Server. În acest articol, vom crea o folosind echipa Fundației server.

Puteti vizita pagina dvs de proiect personal în TFS și începe pentru a crea o poveste de utilizator făcând clic pe meniul de poveste de utilizator, așa cum se arată în figura 5. Puteți folosi ca o <role>vreau sa <action>așa că <benefit>. În detaliu puteți descrie detaliile de poveste.

</benefit></action></role>
Reduceți imagineaMăriți imaginea
2802270


Figura 5. Proba de poveste utilizator

Povestea de utilizator ar trebui să fie atribuite cineva. Veți vedea o dropdownlist în câmpul stare. Statul va fi nou, închis, eliminată, hotărâți și Active. Noi este un stat, atunci când povestea de utilizator încă în proiectare, noul stat va fi escaladat la starea activ atunci când echipa lucrează povestea. Povestea va fi închisă atunci când echipa a terminat deja povestea. Acesta va deveni rezolvate atunci când nevoie controalelor suplimentare. Eliminat stat se întâmpla atunci când povestea este scăzut de client în timpul executării proiectului. Nu simt copleșitoare cu statul în XP, aveți posibilitatea să utilizați nou, activ, închis și eliminată numai. Puteti sa completati un câmp de motiv pentru Descriere suplimentară.

Planificare și clasificare se poate face mai târziu, în sesiune de joc de planificare. Înainte de sesiunea de joc de planificare, ar trebui să finalizăm analiza noastră în primul rând printr-un rezumat

Crea un storyboard
Fiecare poveste de dragoste. Prin urmare, rezumat va ajuta echipa să înțeleagă soluția propusă. Rezumatul este o activitate de colaborare în faza de explorare. În TFS, puteți utiliza Powerpoint ca un instrument de storyboarding. Pentru a face acest lucru, selectați din meniul de scenarii și faceți clic pe start storyboarding este prezentat în figura 6. TFS va invoca Powerpoint pentru a începe activitatea storyboarding. Puteți utiliza, de asemenea, document existent că ați creat deja (de exemplu, word document, visio, etc) de indică adresa url a documentului.

Reduceți imagineaMăriți imaginea
2802271


Figura 6. Meniul de rezumat

PowerPoint vă oferă o formă a început obținerea pentru storyboarding. Puteți începe să utilizați forma fără clădire la zero. Figura 7 prezintă o mostră de un rezumat. Rezumat ar trebui să fie salvate în internet. Tu ar trebui să salvați fișierul pe SkyDrive, Sharepoint, Azure, sau site-ul dvs, care poate fi accesat aprofundată http. Este ok pentru a construi un rezumat într-un fișier PowerPoint pentru un simplu app (să spun Windows Phone App). Cu toate acestea, când cererea dumneavoastră este format din mai multe sub sistemul sau module (să presupunem că vă construi un portal). Ar trebui să construiască rezumat pentru fiecare modul. Cheia de rezumat este multele, atunci când veți găsi o facilitate care este destul de complexă și independență, vă puteți construi fișier separat rezumat.

Reduceți imagineaMăriți imaginea
2802272


Figura 7. Proba de rezumat PowerPoint

Joc de planificare
Colaborarea mare în XP echipa începe de aici. Jocul nu de estimare pentru fiecare poveste de utilizator în nerezolvate de planificare. Există două activități principale în joc, care sunt estimarea și planificare de planificare. Estimarea discută despre complexitatea povestea și dă un puncte pentru a le. O puncte este ajustat prin intermediul unei cărți de poker, așa cum se arată în figura 8. Exista o tehnica buna estimare care deja discutat pe MSDN la aicihttp://MSDN.Microsoft.com/en-us/library/hh765979.aspx. Carte de poker vă oferă o Introspectivă despre utilizator povestea puncte și riscurile sale.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
2802273


Figura 8. Poker Card (curtoazie MSDN)

Activitatea de planificare clasifică o poveste de utilizator la o iterație. Repetare este o activitate în cazul în care o echipă crearea de sarcini, testele și coduri. Repetare în XP este considerat ca un punct de control de dezvoltare. De exemplu, avem 20 de zile de dezvoltare. Prin urmare, am sunat la 20 de zile ca un plan de lansare. Planul de lansare înseamnă un set de caracteristici care trebuie să fie livrate la un proiect. Planul de presă constă dintr-o piatră de hotar de control numit o repetare. Dacă am pus 10 zile pentru fiecare iterație, avem două repetări pentru o eliberare.
Informații despre punctele de poveste, riscurile și repetare pot fi actualizate la dialogul poveste de utilizator în TFS. În acest pas, vă recomandăm pentru a indeplini puncte și riscurile în fiecare poveste clar utilizator, puteți, de asemenea, modificări o stare de utilizator poveste de activă atunci când sunteți gata de a lucra pe ea.

Crearea o repetare
O repetare va ajuta echipa să știu ce să fac chiar acum și mâine. Repetare pot fi create în TFS urmând acești pași.
Vizitați proiectul dumneavoastra pagina de pornire. În administrația filă, selectați programul de configurare și iterații. În caseta de dialog, stabiliți data de estimare, numere de repetare și detaliile de repetare. TFS vă va ajuta să setați aceeași lungime de repetare după intrare prima iteratie. Figura 9 vă arată un dialog Repetare

Reduceți imagineaMăriți imaginea
2802274


Figura 9. Gestionarea repetare în TFS

După crearea o repetare, echipa poate alocă povestea utilizator în repetare. O modalitate de a face asta este de a vizita un dialog restante și de a modifica fiecare povestiri toa specifice repetare. Puteți vedea meniul de lucru, selectați nerezolvate, și apoi bord sub-meniu. Faceți clic pe utilizator povestea și după care puteți schimba utilizatorul povestea repetare în caseta de dialog de clasificare. Figura 10 prezintă un bord pe TFS

Reduceți imagineaMăriți imaginea
2802275


Figura 10. Consiliul de poveste utilizator


Executare de repetare
Acum este timpul pentru a începe de codificare de finisare povestea de utilizator. Puteți adăuga sarcini atunci când este necesar. Sarcina este un detaliu de activitate pentru a termina povestea de utilizator. XP nu împingeți niciodată să se concentreze în utilizator povestea și altele, artefacte mai mult decât codurile. Daca te simti suficient, la timp pentru a dezvolta codurile. Vom discuta despre faza de iterare și de producție în faza următoare și în articolul următor.

Concluzia
Acest articol este prima parte a aplica metoda de XP. Acesta se concentrează în explorarea și faza de planificare. În acest artile, noi deja dezvolta o poveste de utilizator, un plan de a crea si dezvolta o repetare. În următorul articol vom discuta executarea și monitorizarea activității folosind programatic TFS și Visual Studio.

Referin?e
  1. Servicii de Fiundation echipa
  2. Visual Studio 2012 ALM
  3. Crearea de utilizator poveste în Visual Studio
  4. Noțiuni de bază despre TFS on-line

Comunitatea soluții de conținut Disclaimer

MICROSOFT CORPORATION ?I/SAU FURNIZORII SĂI RESPECTIVI FAC NU OFERĂ NICIO REFERIRE DESPRE POTRIVIREA, FIABILITATEA, SAU ACURATEȚEA INFORMAȚIILOR ȘI GRAFICE LEGATE DE CONȚINUTE ÎN ACEST DOCUMENT. TOATE ACESTE INFORMA?II ?I ELEMENTE GRAFICE ASOCIATE SUNT FURNIZATE "CA ATARE", FĂRĂ GARANȚIE DE ORICE FEL. MICROSOFT ?I/SAU FURNIZORII SĂI RESPECTIVI EXONERAȚI TOATE GARANTIILE ȘI CONDIȚII CU PRIVIRE LA ACESTE INFORMA?II ?I ELEMENTE GRAFICE ASOCIATE, INCLUSIV TOATE GARANTIILE IMPLICITE ȘI CONDIȚIILE DE VANDABILITATE, ADECVARE PENTRU UN ANUMIT SCOP, EFORT UMAN, TITLU ȘI NEÎNCĂLCARE. SUNTEȚI DE ACORD ÎN MOD SPECIAL CĂ ÎN NICI UN CAZ VA MICROSOFT ?I/SAU FURNIZORII SĂI FI RASPUNZATOR PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, PUNITIVE, INCIDENTALE, SPECIALE, SUBSECVENTE SAU ORICARE DAUNE FEL INCLUSIV, FARA LIMITARE, DAUNE PENTRU PIERDEREA DE UTILIZARE, DE DATE SAU DE PROFIT, CARE DECURG DIN SAU ÎN ORICE FEL ÎN LEGĂTURĂ CU UTILIZAREA SAU INCAPACITATEA DE A UTILIZA INFORMAȚIILE ȘI GRAFICE LEGATE DE CONȚINUTE ÎN ACEST DOCUMENTFIE PE BAZA DE CONTRACT, PREJUDICIU, NEGLIJENȚĂ, RĂSPUNDERE STRICTĂ SAU ALTFEL, CHIAR ÎN CAZUL ÎN CARE MICROSOFT SAU DE ORICARE DINTRE FURNIZORII SĂI A FOST INFORMAT DE POSIBILITATEA UNOR DAUNE.

Proprietă?i

ID articol: 2802265 - Ultima examinare: 28 iunie 2013 - Revizie: 2.0
Se aplică la:
  • Microsoft Visual Studio Team Foundation Server 2012
  • Team Foundation Service
  • Microsoft Visual Studio Ultimate 2012
Cuvinte cheie: 
kbmvp kbcommunity kbstepbystep kbmt KB2802265 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol este tradus cu ajutorul software-ului Microsoft de traducere automată ?i poate fi corectat prin intermediul tehnologiei Community Translation Framework (CTF). Microsoft oferă articole traduse automat, post-editate de comunitate ?i articole traduse de oameni, pentru a permite accesul la toate articolele din Baza noastră de cuno?tin?e în mai multe limbi. Articolele traduse automat ?i post-editate pot con?ine gre?eli de vocabular, sintaxă ?i/sau gramatică. Microsoft nu este responsabil de inexactită?ile, erorile sau daunele cauzate de traducerea gre?ită a con?inutului sau de utilizarea acestuia de către clien?i. Găsi?i mai multe informa?ii despre traducerea în colaborare la http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/ro.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2802265

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com