ID на статията: 2802703 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

Симптоми

След като конфигурирате Outlook 2013 или други устройства, като използвате сметка за плащане на Outlook.com, получавате следното съобщение за грешка:

Има твърде много устройства, синхронизиране с този сметка за плащане. За да синхронизирате с Outlook, опитайте да премахнете друго устройство, което е свързано с този сметка за плащане като телефон или друг компютър.
Можете също да получавате подобни съобщения за грешки на други устройства, като вашия интелигентен телефон, таблет или други компютри, които използват Outlook 2013. Microsoft потвърди това да е проблем между Outlook.com и Microsoft Outlook 2013.

Разрешение

Ако се абонирате за Microsoft Office 365, прикрепвам за този проблем трябва да са били изтеглени на компютъра автоматично.

Ако не сте абонирани за Microsoft Office 365, това е определено в 12 март 2013 пакета с актуални корекции за Outlook 2013. За Още действия информация как да получите пакета с актуални корекции щракнете върху следния номер на статия в база знания на Microsoft:
2727079 Описание на актуализацията на Outlook 2013: 12 март 2013 г.

За да проверите коя версия на Outlook 2013 използвате, изпълнете следните стъпки:
 1. В раздела файл щракнете върху офис сметка за плащане.
 2. Щракнете за Outlook.
Ако изпълнявате версия 15.0.4481.1000 или по-нова версия, актуална корекция вече е включен в софтуера. Ако трябва да инсталирате пакета с актуални корекции за да решите този проблем, препоръчваме ви да изтегляте и инсталирате най-новите пакета с актуални корекции, защото са кумулативни актуализации. За Още действия информация как да получите най-новите пакет спешна корекция щракнете върху следния номер на статия в база знания на Microsoft:
2625547 Как да инсталирате най-новите приложими актуализации за Microsoft Outlook (на английски език само)
БележкаТази грешка може да възникне за валидни причини, като ако използвате много устройства или използват много голям брой папки. Ако имате инсталирани корекция, но все още имате този проблем, попълнете формуляра на следния сайт на Microsoft да накарате Microsoft проучване лимита за устройството при синхронизиране на вашия сметка за плащане на Microsoft:

Формуляра за заявка на грешка за синхронизиране на Outlook 2013
Вие ще бъде търсен в рамките на 24 часа и ще бъдете уведомени, когато вашата сметка е нулиран. Това ви позволява да продължите да използвате Outlook 2013 с EAS. Въпреки това можете да срещнете същия проблем отново, ако използвате много устройства или много голям брой папки (обикновено Още действия Препоръчано от 1500). За информация за обмен Активен Sync (EAS) вижте раздела "Допълнителна информация".

Заобикаляне

Ако не можете да инсталирате пакета с актуални корекции по някаква причина, и все още искате да използвате Outlook 2013 с вашия съществуващ сметка за плащане в Microsoft, можете да конфигурирате Outlook да използва POP3 протокола вместо EAS протокола.

Важно С помощта на тази по-стари протокол, календара и контактите няма да се синхронизира на всички и ще трябва ръчно да проверите за нова поща.

Конфигуриране на вашия сметка за плащане в Microsoft да използвате различни настройки

Първо премахнете вашия съществуващ имейл сметка за плащане, който използва EAS с вашия сметка за плащане на Microsoft:
 1. В Outlook 2013 щракнете върхуНастройки на сметка за плащане в менюто файл .
 2. Щракнете върху Настройки на сметка за плащане отново, за да покажете външен списък на имейл акаунти.
 3. Щракнете върху съществуващите тип имейл сметка за плащане, който има етикетExchange ActiveSyncи след това щракнете върху Премахни.

Конфигуриране на Outlook 2013 инсталация, която използва POP3 с вашия сметка за плащане в Microsoft
 1. Със същия прозорец все още отворен, щракнете върху нов, за да добавите нов имейл сметка за плащане.
 2. Щракнете върхуръчна настройка или допълнителни типове сървърии след това щракнете върху напред.
 3. Щракнете върхуPOP или IMAPи след това щракнете върху напред.
 4. В интернет POP и IMAP акаунта настройки екран въведете следната настройка информация:
  1. В полето Вашето име за влизане въведете вашето име за влизане както искате то да се показва на получателите.
  2. В полето имейл адрес въведете своя имейл адрес. Например въведете yourusername@outlook.com.
  3. В Тип сметка за плащанеизберете POP3.
  4. В полетосървър за входяща поща въведете pop3.live.com.
  5. В полето сървър за изходяща поща (SMTP) въведете smtp.live.com.
  6. В полето потребителско име за влизане въведете името на вашия сметка за плащане на Outlook.com. Например въведете yourusername@outlook.com.
  7. В полето парола въведете паролата си Outlook.com.
  8. Поставете отметка в квадратчетоЗапомни паролата , ако искате да запазите вашата парола.
  9. Уверете се, че е изчистено квадратчетоизисква влизане чрез защитено удостоверяване с парола (SPA) .
  10. Щракнете върху Още настройки.
  11. Щракнете върху раздела Изходящ сървър и след това поставете отметка в квадратчетоМоят сървър за изходяща (SMTP) изисква удостоверяване .
  12. Щракнете върху раздела Разширениа след това отметнете квадратчетотози сървър изисква шифрована връзка (SSL) под Входящ сървър (POP3).

   Бележка Полето на Входящия (POP3) сървър трябва да бъде настроен да пристанище 995.
  13. Изберете TLSза настройката на използване на следния тип шифрована връзка под сървър за изходяща поща (SMTP) .

   Бележка Полето Изходящ сървър (SMTP)трябва да бъде настроен да порт 25. Ако порт 25 е блокиран в мрежата или Препоръчано от вашия интернет доставчик, можете да настроите SMTP пристанище към 587.
  14. В доставка секция изчистете отметката Препоръчано от квадратчето Премахвай Препоръчано от сървъра след 14 дни и след това щракнете върху OK.
 5. Препоръчано от дясната страна на екрана, POP и IMAP сметка за плащане настройките щракнете върху Проверка на настройките на акаунта.

  Ако неполучите съобщение за грешка, вашия имейл сметка за плащане е конфигуриран правилно. Преминете към стъпка 6.

  Ако получите съобщение за грешка, уверете се, че сте въвели правилно цялата информация и след това отново щракнете върхуПроверка на настройките на акаунта .
 6. Щракнете върху бутона напреда след това щракнете върху Готово.

За Още действия информация относно как да настроите POP3 или IMAP за връзка, Настройване на имейл в Outlook 2010 или Outlook 2013.

Допълнителна информация

по подразбиране Outlook 2013 използва протокол, който е нарекъл обмен Активен Sync (EAS) да се свърже с Outlook.com сметки. Ако получите съобщение за грешка, което е споменато в раздела "Симптоми", може да получавате подобни съобщения за грешка при опит за достъп до вашия имейл сметка за плащане Препоръчано от други устройства, като други компютри или мобилни телефони. Ето защо трябва да поискате устройство нулиране чрез хипервръзка в раздела "Решение". След като настройките за синхронизиране на устройството се връщат във вашия сметка за плащане в Microsoft, можете да си възвърнете достъпа до вашите сметки на тези други устройства.

Свойства

ID на статията: 2802703 - Последна рецензия: 12 септември 2013 г. - Редакция: 4.0
Важи за:
 • Microsoft Outlook 2013
Ключови думи: 
kbmt KB2802703 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена с използване на софтуер за машинен превод на Microsoft и може да бъде коригирана чрез технологията Рамка за превод от общността (CTF). Microsoft предлага статии, преведени машинно, допълнително редактирани от общността, и статии, преведени от хора, за да може да предостави достъп на много езици до всички статии в нашата База знания. Статиите, преведени машинно и редактирани допълнително, може да съдържат грешки в лексиката, синтаксиса и/или граматиката. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Повече за CTF – на http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/bg.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 2802703

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com