Αναγν. άρθρου: 2802703 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Αφού ρυθμίσετε το Outlook 2013 ή άλλες συσκευές, χρησιμοποιώντας ένα λογαριασμό Outlook.com, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

Υπάρχουν πάρα πολλές συσκευές συγχρονισμού με αυτόν το λογαριασμό. Για να συγχρονίσετε με το Outlook, δοκιμάστε να καταργήσετε κάποια άλλη συσκευή που είναι συνδεδεμένη με τον συγκεκριμένο λογαριασμό, όπως ένα τηλέφωνο ή έναν άλλο υπολογιστή.
Ενδέχεται επίσης να λάβετε παρόμοια μηνύματα λάθους σε άλλες συσκευές, όπως το smartphone, tablet ή άλλους υπολογιστές που χρησιμοποιούν το Outlook 2013. Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα μεταξύ Outlook.com και Microsoft Outlook 2013.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Εάν εγγραφείτε Microsoft Office 365, μια ενημέρωση κώδικα για αυτό το θέμα θα πρέπει να έχει γίνει λήψη στον υπολογιστή σας αυτόματα.

Εάν δεν έχετε εγγραφεί στο Microsoft Office 365, αυτό επιδιορθώθηκε με το 12 Μαρτίου 2013 πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων για το Outlook 2013. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης του πακέτου επειγουσών επιδιορθώσεων, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2727079 Περιγραφή της ενημερωμένης έκδοσης του Outlook 2013: 12 Μαρτίου 2013

Για να ελέγξετε ποια έκδοση του Outlook 2013 που χρησιμοποιείτε, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Στην καρτέλα " αρχείο ", κάντε κλικ στο κουμπί λογαριασμού Office.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί για το Outlook.
Εάν εκτελείτε την έκδοση 15.0.4481.1000 ή νεότερη έκδοση, η επείγουσα επιδιόρθωση είναι ήδη ενσωματωμένα στο λογισμικό. Εάν πρέπει να εγκαταστήσετε ένα πακέτο επείγουσας επιδιόρθωσης για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, συνιστάται να κάνετε λήψη και να εγκαταστήσετε το πιο πρόσφατο πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων, επειδή οι ενημερωμένες εκδόσεις είναι αθροιστικές. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να αποκτήσετε το πιο πρόσφατο πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2625547 Πώς να εγκαταστήσετε το πιο πρόσφατο ισχύουσες ενημερωμένες εκδόσεις για το Microsoft Outlook (ΜΑΣ μόνο αγγλικά)
ΣημείωσηΑυτό το σφάλμα μπορεί να παρουσιαστεί για βάσιμους λόγους, όπως εάν χρησιμοποιείτε πολλές συσκευές ή χρησιμοποιήστε έναν πολύ μεγάλο αριθμό φακέλων. Εάν έχετε εγκατεστημένη την ενημέρωση κώδικα, αλλά εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε αυτό το ζήτημα, συμπληρώστε μια φόρμα από την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft για να έχετε Microsoft επαναφορά του ορίου συγχρονισμού συσκευών στο λογαριασμό σας Microsoft:

Φόρμα αίτησης σφάλμα συγχρονισμού Outlook 2013
Θα επικοινωνήσει μαζί μας εντός 24 ωρών και θα ειδοποιηθείτε όταν ο λογαριασμός σας έχει γίνει επαναφορά. Αυτό σας επιτρέπει να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Outlook 2013 με EAS. Ωστόσο, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε το ίδιο πρόβλημα ξανά Εάν χρησιμοποιείτε πολλές συσκευές ή πολύ μεγάλο αριθμό φακέλων (συνήθως περισσότερες από 1.500). Για πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή ενεργό συγχρονισμού (EAS), ανατρέξτε στην ενότητα "Περισσότερες πληροφορίες".

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Εάν δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε το πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων για κάποιο λόγο, και θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Outlook 2013 με τον υπάρχοντα λογαριασμό Microsoft, μπορείτε να ρυθμίσετε το Outlook ώστε να χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο POP3, αντί για το πρωτόκολλο EAS.

Σημαντικό Χρησιμοποιώντας αυτό το πρωτόκολλο παλαιότερα, το ημερολόγιο και τις επαφές σας δεν θα συγχρονιστούν σε όλα και θα πρέπει να κάνετε έλεγχο για νέα αλληλογραφία.

Τη ρύθμιση του λογαριασμού σας Microsoft να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές ρυθμίσεις

Πρώτα, μπορείτε να καταργήσετε τον υπάρχοντα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιεί EAS με το λογαριασμό της Microsoft:
 1. Στο Outlook 2013, κάντε κλικ στο κουμπί "Ρυθμίσεις λογαριασμού " από το μενού αρχείο .
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις λογαριασμού ξανά, για να εμφανίσετε μια λίστα με τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 3. Επιλέξτε τον υπάρχοντα τύπο λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει την ετικέταExchange ActiveSync,και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση.

Ρύθμιση παραμέτρων μιας εγκατάστασης του Outlook 2013 που χρησιμοποιεί POP3 με το λογαριασμό σας Microsoft
 1. Με το ίδιο παράθυρο ανοικτή, κάντε κλικ στο κουμπί " Δημιουργία" για να προσθέσετε το νέο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 2. Κάντε κλικ στην εντολήμη αυτόματη εγκατάσταση ή πρόσθετων τύπων διακομιστήκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.
 3. Κάντε κλικ στην επιλογήPOP ή IMAPκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.
 4. Στην οθόνη Internet POP και IMAP ρυθμίσεις λογαριασμού, πληκτρολογήστε τις ακόλουθες πληροφορίες ρυθμίσεων:
  1. Στο πλαίσιο Το όνομά σας , πληκτρολογήστε το όνομά σας όπως θέλετε να εμφανίζεται στους παραλήπτες.
  2. Στο πλαίσιο Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Για παράδειγμα, πληκτρολογήστε yourusername@outlook.com.
  3. Στο πεδίο Τύπος λογαριασμού, επιλέξτε POP3.
  4. Στο πλαίσιοδιακομιστής εισερχόμενης αλληλογραφίας , πληκτρολογήστε pop3.live.com.
  5. Στο πλαίσιο Διακομιστής εξερχόμενης αλληλογραφίας (SMTP) , πληκτρολογήστε smtp.live.com.
  6. Στο πλαίσιο " Όνομα χρήστη ", πληκτρολογήστε το όνομα του λογαριασμού σας Outlook.com. Για παράδειγμα, πληκτρολογήστε yourusername@outlook.com.
  7. Στο πλαίσιο κωδικός πρόσβασης , πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας Outlook.com.
  8. Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε τον κωδικό πρόσβασης, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχουΑπομνημόνευση του κωδικού πρόσβασης .
  9. Βεβαιωθείτε ότι είναι απενεργοποιημένο το πλαίσιο ελέγχουαπαιτείται σύνδεση με χρήση ασφαλούς ελέγχου ταυτότητας με κωδικό πρόσβασης (SPA) .
  10. Κάντε κλικ στο κουμπί " περισσότερες ρυθμίσεις".
  11. Κάντε κλικ στην καρτέλα του Διακομιστή εξερχομένων και, στη συνέχεια, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχουο διακομιστής εξερχομένων (SMTP) απαιτεί έλεγχο ταυτότητας .
  12. Κάντε κλικ στην καρτέλα για προχωρημένουςκαι, στη συνέχεια, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχουΑυτός ο διακομιστής απαιτεί κρυπτογραφημένη σύνδεση (SSL) , στην ενότητα Διακομιστής εισερχομένων (POP3).

   Σημείωση Το πλαίσιο Διακομιστής εισερχομένων (POP3) πρέπει να οριστεί θύρα 995.
  13. Επιλέξτε TLSγια τη χρήση του παρακάτω τύπου κρυπτογραφημένης σύνδεσης στο πλαίσιο διακομιστής εξερχομένων (SMTP) .

   Σημείωση Το πλαίσιο Διακομιστής εξερχομένων (SMTP)πρέπει να οριστεί στη θύρα 25. Εάν η θύρα 25 είναι αποκλεισμένη στο δίκτυο ή η υπηρεσία παροχής Internet, μπορείτε να ορίσετε θύρα SMTP 587.
  14. Στην ενότητα παράδοσης , απενεργοποιήστε το πλαίσιο ελέγχου Κατάργηση από το διακομιστή μετά από 14 ημέρες και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 5. Στη δεξιά πλευρά της οθόνης POP και IMAP ρυθμίσεις λογαριασμού, κάντε κλικ στο κουμπί Έλεγχος ρυθμίσεων λογαριασμού.

  Εάν το κάνετε δενλαμβάνετε ένα μήνυμα σφάλματος, ο λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας έχει εγκατασταθεί σωστά. Μεταβείτε στο βήμα 6.

  Εάν λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος, βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει σωστά όλες τις πληροφορίες και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΈλεγχος ρυθμίσεων λογαριασμού ξανά.
 6. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενοκαι στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας μιας σύνδεσης POP3 ή IMAP, ανατρέξτε στο θέμα Ρύθμιση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook 2010 ή Outlook 2013.

Περισσότερες πληροφορίες

Από προεπιλογή, το Outlook 2013 χρησιμοποιεί ένα πρωτόκολλο που έχει το όνομα ανταλλαγής ενεργό συγχρονισμού (EAS) για να συνδεθείτε με τους λογαριασμούς της Outlook.com. Εάν λάβετε το μήνυμα λάθους που αναφέρεται στην ενότητα "Συμπτώματα", ενδέχεται να εμφανιστεί παρόμοια μηνύματα λάθους, όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από άλλες συσκευές, όπως άλλους υπολογιστές ή κινητά τηλέφωνα. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να ζητήσει μια συσκευή επαναφέρετε χρησιμοποιώντας την υπερ-σύνδεση στην ενότητα "Προτεινόμενη αντιμετώπιση". Μόλις τις ρυθμίσεις συγχρονισμού συσκευών επανέρχονται στο λογαριασμό Microsoft, μπορείτε να επαναφέρετε την πρόσβαση στους λογαριασμούς σας σε αυτές τις άλλες συσκευές.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2802703 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 8.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Outlook 2013
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2802703 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2802703

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com