Cikk azonosítója: 2802703 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

A Hotmail-fiók Outlook 2013 alkalmazáshoz vagy egyéb eszközökhöz történő beállítása után az alábbi hibát tapasztalja:

Túl sok eszköz szinkronizál ezzel a fiókkal. Ahhoz, hogy a továbbiakban is szinkronizálhassa az Outlookkal az eszközeit, próbáljon meg eltávolítani egy eszközt, ami a fiókhoz csatlakozik, mint például egy telefont, vagy egy másik számítógépet.
 
Hasonló hibaüzenetek egyéb eszközökön, például okostelefonokon, táblagépeken vagy egyéb, az Outlook 2013 alkalmazást használó számítógépeken is megjelenhetnek. A Microsoft megerősítette, hogy a hiba a Windows Hotmail és a Microsoft Outlook 2013 között áll fenn.

A megoldás

A javítás megjelenésére röviddel az Office 2013 megjelenése után lehet számítani, és az automatikusan nyilvánosan hozzáférhető lesz. A javítás csak a végleges kiadáshoz lesz elérhető, és az Office 2013 előzetes kiadásával nem működik.

Ideiglenes megoldás

Megjegyzés: Ez csak egy ideiglenes megoldás. A tervezett megoldás 2013 márciusának végére automatikusan letöltődik a számítógépre. Amikor ez bekövetkezik, az alábbiakban létrehozott e-mail fiókot el kell távolítania, és ismét hozzá kell adnia az alapértelmezett Microsoft-fiókját az Outlook alkalmazáshoz. Lásd az E-mail fiók beállítása szakaszt a következő cikkben: Alapműveletek az Outlook 2013-ban


A probléma saját kezűleg történő kijavítása egy két lépésből álló folyamatot foglal magában:

 1. Először is ki kell javítani a Microsoft-fiók hibáját.
 2. Ezután meg kell változtatnia a Microsoft-fiók beállításait, hogy a hiba többet ne forduljon elő.

A Microsoft-fiók javítása

A Microsoft-fiók javításához töltse ki az alábbi űrlapot: 

Outlook 2013 szinkronizálási hiba – űrlap


24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, és értesítjük, ha a fiókja visszaállítása befejeződött. Így továbbra is használhatja az Outlook 2013 alkalmazást az Exchange ActiveSync szolgáltatással, de előfordulhat, hogy ismét ugyanabba a problémába ütközik. Az Exchange Active Sync (EAS) szolgáltatással kapcsolatos további információkért olvassa el az alábbi További információk szakaszt.

Ha továbbra is Microsoft e-mail fiókjaival szeretné használni az Outlook 2013 alkalmazást, beállíthatja a POP protokoll használatát. Ezt a régebbi protokollt használva a naptár és a névjegyek egyáltalán nem lesznek szinkronizálva, és az új e-mailek érkezését manuálisan kell ellenőriznie. Az alábbi utasítások végigvezetik a beállítási folyamaton.

A Microsoft-fiók beállításainak módosítása

Először is távolítsa el azt a meglévő e-mail fiókot, amely EAS-szinkronizálást használ Microsoft-fiókjával:

 1. Az Outlook 2013 programban kattintson a Fájl menüre, majd a Fiókbeállítások lehetőségre.
 2. Kattintson ismét a Fiókbeállítások lehetőségre az e-mail fiókok listájának megjelenítéséhez.
 3. Kattintson a meglévő Exchange ActiveSync típusú e-mail fiókra, majd kattintson az Eltávolítás gombra.

POP3 protokoll beállítása a Microsoft-fiókhoz az Outlook 2013-ban
 1. Ugyanebben a megnyitott ablakban kattintson az Új gombra az új e-mail fiók hozzáadásához.
 2. Jelölje be a Kiszolgálóbeállítások vagy további kiszolgálótípusok kézi megadása jelölőnégyzetet, majd kattintson a Tovább gombra.
 3. Jelölje be a POP vagy IMAP lehetőséget, és kattintson a Tovább gombra.
 4. Az internetes POP és IMAP fiókbeállítások képernyőjén adja meg az alábbi beállítási adatokat:
  1. A Név mezőbe írja be a kívánt nevet (ezt látják majd a címzettek).
  2. Az E-mail cím mezőben adja meg az e-mail címét. Például: felhasználónév@hotmail.com.
  3. A Fiók típusa legördülő listában válassza a POP3 lehetőséget.
  4. A Bejövő üzenetek kiszolgálója mezőbe írja be a következőt: pop3.live.com.
  5. A Kimenő levelek kiszolgálója (SMTP) mezőbe írja be a következőt: smtp.live.com.
  6. A Felhasználónév mezőbe írja be a Hotmail-fiók nevét. Például: felhasználónév@hotmail.com.
  7. A Jelszó mezőben adja meg Hotmail-jelszavát.
  8. Jelölje be a Jelszó tárolása jelölőnégyzetet, ha szeretné menteni azt.
  9. A Biztonságos jelszó-hitelesítés (SPA) megkövetelése a bejelentkezéshez jelölőnégyzetet hagyja üresen.
  10. Kattintson a További beállítások gombra.
  11. Kattintson a Kimenő levelek kiszolgálója lapra, majd jelölje be A kimenő levelek kiszolgálója (SMTP) hitelesítést igényel jelölőnégyzetet.
  12. A Speciális lapon jelölje be A kiszolgáló titkosított kapcsolatot (SSL) igényel jelölőnégyzetet, a Bejövő levelek kiszolgálója (POP3) alatt.
    
   Megjegyzés: A Bejövő levelek kiszolgálója (POP3) mező értékét a 995-ös portra kell állítani.
    
  13. A Kimenő levelek kiszolgálója (SMTP) alatt válassza a TLS lehetőséget A következő típusú titkosított kapcsolat használata beállításnál.
    
   Megjegyzés: A Kimenő levelek kiszolgálója (SMTP) mező értékét a 25-ös portra kell állítani. Ha a 25-ös port blokkolva van a hálózaton vagy az internetszolgáltatója által, akkor az SMTP portját beállíthatja az 587-es értékre is.
    
  14. A Kézbesítés szakasz alatt törölje az Eltávolítás a kiszolgálóról 14 nap után melletti jelölőnégyzet jelölését, majd kattintson az OK gombra.
    
 5. A POP és IMAP fiókbeállításait tartalmazó képernyő jobb oldalán kattintson a Fiók beállításainak tesztelése gombra.

  Ha nem észlel hibát, a fiókja megfelelően lett beállítva. Folytassa a 6. lépéssel.

  Ha hibát észlel, ellenőrizze, hogy minden adatot helyesen adott-e meg, majd kattintson ismét a Fiók beállításainak tesztelése gombra.
   
 6. Kattintson a Tovább gombra, majd a Befejezés gombra.

A POP3- és IMAP-kapcsolatok beállításával kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi cikket: A levelezés beállítása az Outlook 2010-ben vagy az Outlook 2013-ban

További információ

A Microsoft megerősítette, hogy egyes felhasználók szembesülhetnek a túl sok eszköz szinkronizál ezzel a fiókkal hibával, ha az Outlook 2013 alkalmazással próbálnak Hotmail-, MSN- vagy Microsoft-fiókjukhoz csatlakozni. Alapértelmezés szerint az Outlook 2013 az Exchange Active Sync (EAS) nevezetű protokoll használatával csatlakozik ezekhez a fiókokhoz. Ha ezzel a hibaüzenettel találkozik, előfordulhat, hogy hasonló hibákat észlel, amikor megpróbálja e-mail fiókját más eszközökről, például más számítógépekről és mobiltelefonokról elérni. Ezért kell kérvényeznie az eszköz alaphelyzetbe állítását a Megoldás szakaszban található hivatkozáson keresztül, hogy ismét elérhesse a fiókjait a további eszközökről is.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2802703 - Utolsó ellenőrzés: 2013. február 26. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Outlook 2013
Kulcsszavak: 
KB2802703
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com