Πληροφορίες ρύθμισης παραμέτρων δίσκου απαρτίας

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 280345 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμιση παραμέτρων του δίσκου απαρτίας.

Περισσότερες πληροφορίες

Κατά την εγκατάσταση της υπηρεσίας συμπλέγματος της Microsoft, πρέπει να ρυθμίσετε αποθήκευσης σε επίπεδο υλικού, έτσι ώστε το λειτουργικό σύστημα και η υπηρεσία συμπλέγματος έχει δύο ξεχωριστές φυσικές συσκευές για χρήση στο σύμπλεγμα. Για παράδειγμα, στη Διαχείριση δίσκων ή διαχείρισης δίσκων, οι παρακάτω δίσκοι πρέπει να εμφανίζεται:
  • Δίσκος 0 (συνήθως η μονάδα C)
  • Ο δίσκος 1 (απαρτίας)
  • Δίσκος 2 (μονάδα δεδομένων)
Τουλάχιστον, πρέπει να δημιουργήσετε τουλάχιστον μια φυσική μονάδα δίσκου για το δίσκο απαρτίας και μια ξεχωριστή φυσική μονάδα δίσκου για τα δεδομένα. Κάθε μονάδα δίσκου πρέπει να διαμορφωθεί ως NTFS.

Η αρχιτεκτονική του NTFS είναι δομημένο για να ενεργοποιήσετε το χαρακτηριστικό του αρχείου ευρετηρίου σε έναν τόμο δίσκου. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στο σύστημα αρχείων αποτελεσματικά Εντοπισμός αρχείων που ταιριάζουν με συγκεκριμένα κριτήρια, έτσι ώστε η ταξινόμηση και αναζήτηση συνάρτησης διαδικασίες ταχύτερα. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να τοποθετήσετε προγράμματα γραφικών εισόδου/εξόδου (I/O) στη μονάδα δίσκου απαρτίας. Μεγάλο φόρτο εισόδου/εξόδου από άλλο αρχείο προέλευσης μπορεί να εμποδίζουν την ικανότητα του συμπλέγματος για την εγγραφή στο δίσκο, η οποία ενδέχεται να προκαλέσουν αποτυχία πόρου απαρτίας. Εάν αποτύχει ο πόρος απαρτίας, ενδέχεται να αποτύχουν καθώς και ολόκληρο το σύμπλεγμα.

Συνιστάται να ρυθμίσετε το μέγεθος του δίσκου απαρτίας είναι 500 MB, το μέγεθος αυτό είναι η ελάχιστη που απαιτείται για μια αποτελεσματική διαμέρισμα NTFS. Τα μεγαλύτερα μεγέθη δίσκων είναι επιτρεπόμενη, αλλά δεν χρειάζονται αυτήν τη στιγμή. Συνιστάται επίσης τις παραμέτρους κάποια μορφή ανοχής σφαλμάτων στο επίπεδο του υλικού που θα χρησιμοποιηθεί για τη μονάδα δίσκου απαρτίας, όπως ο κατοπτρισμός του υλικού ή υλικού RAID. Αν χαθεί η μονάδα δίσκου απαρτίας, το σύμπλεγμα ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες.

Ο πόρος απαρτίας παίζει κρίσιμο ρόλο στη λειτουργία του συμπλέγματος. Σε κάθε σύμπλεγμα, ενός μεμονωμένου πόρου προσδιορίζεται ως ο πόρος απαρτίας. Ένας πόρος απαρτίας μπορεί να είναι οποιοσδήποτε πόρος με τις ακόλουθες λειτουργίες:
  • Παρέχει ένα μέσο μόνιμη διαιτησία. Μόνιμη διαιτησία σημαίνει ότι ο πόρος απαρτίας πρέπει να επιτρέψετε σε έναν κόμβο μόνο για τον φυσικό έλεγχο του κόμβου και προάσπιση του στοιχείου ελέγχου. Για παράδειγμα, να χρησιμοποιήσετε δίσκους SCSI (πεζό υπολογιστής System Interface)Δέσμευση και αποδέσμευσηεντολές για τη μόνιμη διαιτησία.
  • Παρέχει φυσικός χώρος αποθήκευσης που είναι προσπελάσιμα από οποιονδήποτε κόμβο του συμπλέγματος. Ο πόρος απαρτίας αποθηκεύει δεδομένα που είναι κρίσιμα για αποκατάσταση μετά υπάρχει μια αποτυχία επικοινωνίας μεταξύ των κόμβων συμπλέγματος.
Τα Windows 2003 παρουσιάζει έναν νέο τύπο πόρου απαρτίας που ονομάζεται πλειοψηφία κόμβος συνόλου (MNS). Προσαρμοσμένο MNS για γεωγραφικά απομακρυσμένες διασκορπισμένες συμπλέγματα.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με MNS, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
838612Εκπομπή υποστήριξης στο TechNet: Ορισμός κόμβου πλειοψηφία υποστήριξη του συμπλέγματος του Microsoft Windows Server 2003
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αλλαγές σε μελλοντικές εκδόσεις της υπηρεσίας συμπλέγματος μπορεί να απαιτεί μεγαλύτερο μέγεθος δίσκου απαρτίας. Επομένως, το μέγεθος του δίσκου απαρτίας συνιστώμενη ενδέχεται να τροποποιούνται σε μελλοντικές εκδόσεις του προϊόντος.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στους αριθμούς των άρθρων παρακάτω για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
251284Σύμπλεγμα διακομιστή δεν μπορεί να ξεκινήσει, αν ο χώρος στο δίσκο απαρτίας είναι πλήρης
245762Ανάκτηση από ένα αρχείο καταγραφής απαρτίας χαμένα ή κατεστραμμένα
168948Πληροφορίες σχετικά με την ομάδα Cluster

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 280345 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbarttypeinf kbenv kbinfo kbmt KB280345 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:280345

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com