Δεν μπορείτε να μετακινήσετε μια συνάντηση μεταξύ ημερολογίων στο Outlook για Mac 2011

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2803557 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Outlook για Mac 2011 για να μετακινήσετε μια σύσκεψη, σύροντάς το από ένα ημερολόγιο σε έναν άλλο. Επίσης, δεν υπάρχει καμίαΜετακίνησηή Αντίγραφοη επιλογή είναι διαθέσιμη για να μετακινήσετε τις συσκέψεις από ένα ημερολόγιο σε έναν άλλο.

Περισσότερες πληροφορίες

Αυτή η λειτουργία δεν υποστηρίζεται από το Outlook για Mac 2011. Αυτό συμβαίνει επειδή μετακινώντας μια σύσκεψη από ένα ημερολόγιο σε έναν άλλο, που μπορεί να ενεργοποιήσει ασυμφωνίες μεταξύ σας παρουσία της σύσκεψης και τις πληροφορίες που βλέπει ο οργανωτής της σύσκεψης ή άλλων συμμετεχόντων. Σε ένα τέτοιο σενάριο μπορεί να τη χάσετε σημαντικές ενημερώσεις που έχουν αποσταλεί από το διοργανωτή της σύσκεψης.

Σημείωση Παρόλο που δεν μπορείτε να μετακινήσετε τις συσκέψεις μεταξύ ημερολογίων, σύροντάς τα, μπορείτε να μετακινήσετε συναντήσεις με αυτόν τον τρόπο.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2803557 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Outlook 2011 for Mac
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2803557 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2803557

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com