Η κατάσταση ανάγνωσης των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενδέχεται να μην ενημερωθούν μεταξύ Exchange ActiveSync στην κινητή συσκευή του χρήστη και το γραμματοκιβώτιο του χρήστη στον Exchange Online

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2804607 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Δεν είστε βέβαιοι ποια έκδοση του Office 365 που χρησιμοποιείτε; Μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Η κατάσταση ανάγνωσης των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενδέχεται να μην ενημερωθούν μεταξύ Exchange ActiveSync στην κινητή συσκευή του χρήστη και το γραμματοκιβώτιο του χρήστη του Microsoft Exchange Online σε Microsoft Office 365.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΌΣ ΤΡΌΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗΣ

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, δημιουργήστε ξανά το γραμματοκιβώτιο του χρήστη. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Βήμα 1: Προετοιμασία για να αντικαταστήσετε το υπάρχον γραμματοκιβώτιο

Εξαγάγετε τα περιεχόμενα του υπάρχοντος γραμματοκιβωτίου σε ένα αρχείο .pst για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ζητήστε από το χρήστη για να βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία που δημιουργήθηκαν σε φορητές συσκευές ή άλλα προγράμματα-πελάτες αλληλογραφίας συγχρονίζονται με το γραμματοκιβώτιο.
 2. Εξαγάγετε το σύνολο των περιεχομένων του γραμματοκιβωτίου σε ένα αρχείο .pst για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

  Σημείωση Αυτό μπορεί να απαιτεί κάποιο χρόνο για μεγαλύτερα γραμματοκιβώτια. Ο χρόνος που απαιτείται ποικίλλει, ανάλογα με το μέγεθος του γραμματοκιβωτίου, συνθήκες του δικτύου και την απόδοση του τοπικού υπολογιστή.
 3. Στο Microsoft Outlook, από το Το αρχείο μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις λογαριασμού, και στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή του Αρχεία δεδομένων καρτέλα. Κάντε κλικ στο αρχείο αντιγράφου ασφαλείας .pst και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση.
 4. Κλείστε όλους τους υπολογιστές πελάτες Outlook που έχει πρόσβαση το γραμματοκιβώτιο του χρήστη.

Βήμα 2: Μετονομάστε το υπάρχον γραμματοκιβώτιο

Σημαντικό Αυτά τα βήματα δεν θα λειτουργήσει αν είναι ενεργοποιημένη η συγχρονισμού καταλόγου.

Για να μετονομάσετε το υπάρχον γραμματοκιβώτιο, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Είσοδος της πύλης (Office 365http://Portal.microsoftonline.com) ως διαχειριστής.
 2. Στην επικεφαλίδα, κάντε κλικ στο κουμπί Διαχείρισης, και στη συνέχεια, στην περιοχή Διαχείριση στο αριστερό παράθυρο περιήγησης, κάντε κλικ στο κουμπί Χρήστες.
 3. Στη λίστα των χρηστών, κάντε κλικ στο χρήστη του οποίου το γραμματοκιβώτιο που θέλετε να δημιουργήσετε εκ νέου και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Λεπτομέρειες. Σε αυτό το παράδειγμα, το όνομα χρήστη είναι "Γιάννης Γρηγορίου".
 4. Με το Εμφανιζόμενο όνομα πλαίσιο, να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομα του χρήστη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση. Για παράδειγμα, αλλαγή "Γιάννης Γρηγορίου" σε "John Smith2".

  Σημείωση Η αλλαγή του ονόματος χρήστη στην πύλη αλλάζει επίσης όλες τις άλλες τιμές για το χρήστη, εκτός από τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διακομιστή μεσολάβησης.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί Περισσότερα, και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή των ρυθμίσεων γραμματοκιβωτίου.
 6. Αναπτύξτε το στοιχείο Επιλογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 7. Με το Άλλες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πλαίσιο, διαγραφή ή αλλαγή το άλλο διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως απαιτείται και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση.
 8. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση ξανά για να επιστρέψετε στη σελίδα "χρήστες".

Βήμα 3: Δημιουργήστε ένα νέο γραμματοκιβώτιο

Δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό χρήστη. Αυτός ο νέος λογαριασμός χρήστη αντικαθιστά τον υπάρχοντα λογαριασμό χρήστη. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Στην επικεφαλίδα, κάντε κλικ στο κουμπί Διαχείρισης, και στη συνέχεια, στην περιοχή Διαχείριση στο αριστερό παράθυρο περιήγησης, κάντε κλικ στο κουμπί Χρήστες.
 2. Στη σελίδα χρήστες της πύλης 3365 του Office, κάντε κλικ στο κουμπί Νέα, κάντε κλικ στο κουμπί Χρήστη, και στη συνέχεια ακολουθήστε τις οδηγίες για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό χρήστη.

  Για παράδειγμα, δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό χρήστη που έχει το όνομα "Αντώνης Παπαδόπουλος". Αυτό θεωρείται ένα νέο λογαριασμό χρήστη επειδή τον αρχικό λογαριασμό χρήστη που έχει ονομαστεί "Γιάννης Γρηγορίου" μετονομάστηκε σε "John Smith2" στο βήμα 2.

  Σημείωση Ενδέχεται να εμφανιστεί μια "ένας χρήστης με αυτό το όνομα υπάρχει ήδη. Χρησιμοποιήστε ένα διαφορετικό όνομα"μήνυμα λάθους. Εάν λάβετε αυτό το μήνυμα λάθους, θα πρέπει να περιμένετε για τις αλλαγές που έγιναν στο αρχικό λογαριασμό για την αναπαραγωγή σε όλη την υπηρεσία, πριν μπορέσετε να δημιουργήσετε το νέο λογαριασμό χρήστη. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχουν ενημερωθεί οι διευθύνσεις διακομιστή μεσολάβησης, επειδή ενδέχεται να λάβετε αυτό το μήνυμα λάθους, εάν υπάρχει διένεξη με μια διεύθυνση διακομιστή μεσολάβησης.

Βήμα 4: Εκχώρηση δικαιωμάτων για το νέο γραμματοκιβώτιο

Για να εκχωρήσετε δικαιώματα στο νέο γραμματοκιβώτιο, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Συνδεθείτε με την ηλεκτρονική ανταλλαγή χρησιμοποιώντας απομακρυσμένη PowerShell. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
 2. Αντιστοιχίσετε στο χρήστη δικαιώματα πλήρους πρόσβασης στο νέο γραμματοκιβώτιο. Για παράδειγμα, για να αντιστοιχίσετε John Smith πλήρη δικαιώματα πρόσβασης στο γραμματοκιβώτιο John Smith2, εκτελέστε την ακόλουθη εντολή.
  Add-MailboxPermission -Identity "John Smith 2" -User "John Smith" -AccessRights FullAccess -InheritanceType All

Βήμα 5: Αντιγράψτε τα περιεχόμενα του αρχικού γραμματοκιβωτίου στο νέο γραμματοκιβώτιο

Για να αντιγράψετε τα περιεχόμενα του αρχικού γραμματοκιβωτίου στο νέο γραμματοκιβώτιο, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Δημιουργήστε ένα νέο προφίλ του Outlook που ανοίγει το νέο γραμματοκιβώτιο, χρησιμοποιώντας ένα λογαριασμό Exchange (MAPI).
 2. Ξεκινήστε το Outlook και, στη συνέχεια, ανοίξτε το νέο γραμματοκιβώτιο.
 3. Προσθέστε το αρχικό γραμματοκιβώτιο με λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου IMAP στο προφίλ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:Για παράδειγμα, προσθέστε το γραμματοκιβώτιο John Smith 2 ως ένα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου IMAP στο προφίλ.
 4. Όταν το Outlook είναι ανοιχτό και είναι δυνατή η πρόσβαση και οι δύο γραμματοκιβώτια, επιλέξτε όλα τα μηνύματα στο φάκελο "Εισερχόμενα" του λογαριασμού IMAP και αντιγράψτε τα στο φάκελο "Εισερχόμενα" του λογαριασμού Exchange (MAPI).

  Σημείωση Αυτή η ενέργεια έχει ως αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί η μετατροπή MIME-MAPI. Αυτό θα πρέπει να επιλύσει τα περισσότερα καταστροφή επίπεδο στοιχείου από τα μηνύματα.
 5. Επαναλάβετε το βήμα 4d για κάθε φάκελο του γραμματοκιβωτίου.
 6. Όταν τελειώσετε την αντιγραφή όλων των φακέλων στο λογαριασμό Exchange (MAPI), καταργήστε το λογαριασμό IMAP από το προφίλ.
 7. Στο ίδιο προφίλ, ανοίξτε το αρχικό γραμματοκιβώτιο που μετονομάστηκε στο βήμα 2 ως ένα γραμματοκιβώτιο του Exchange και, στη συνέχεια, σύρετε το ημερολόγιο, επαφή, σημειώσεις και οποιαδήποτε άλλα στοιχεία μη αλληλογραφίας από το αρχικό γραμματοκιβώτιο με το νέο γραμματοκιβώτιο.

  Για παράδειγμα, ανοίξτε το γραμματοκιβώτιο John Smith 2 και στη συνέχεια, σύρετε τα στοιχεία μη αλληλογραφίας από το γραμματοκιβώτιο John Smith 2 στο γραμματοκιβώτιο του Γιάννη Ιωάννου.
Σημαντικό Κάθε περιοδική σύσκεψη με το αρχικό γραμματοκιβώτιο θα μπορούσαν να πιθανώς είναι "ορφανό" Εάν αφήνει χώρο αποθήκευσης του Exchange και που έχει αντιγραφεί ή να μετακινηθεί σε ένα αρχείο .pst. Εάν ο χρήστης έχει πολλές προσκλήσεις σε σύσκεψη στο ημερολόγιό του, ο χρήστης μπορεί να θέλετε να ελέγξετε τη διαδικασία χρησιμοποιώντας ορισμένες συναντήσεις και στη συνέχεια, επιβεβαιώστε ότι οι συσκέψεις μπορούν να ενημερωθούν σωστά πριν αυτός ή αυτή συνεχίζει. Εάν οι συνδέσεις προς την αρχική πρόσκληση σε σύσκεψη είναι ορφανή, μια ενημερωμένη έκδοση από την οργάνωση θα δημιουργήσει ένα νέο στοιχείο στο ημερολόγιο του παραλήπτη. Ωστόσο, το αρχικό στοιχείο παραμένει κατά την αρχική ημερομηνία και ώρα.

ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ

Αυτό είναι ένα γνωστό ζήτημα. Η Microsoft ερευνά το θέμα και θα δημοσιεύσει περισσότερες πληροφορίες σε αυτό το άρθρο, όταν αυτό γίνει διαθέσιμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2804607 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Exchange Online
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexchangeowa kbexchowa kbexchmobility o365 o365a o365e o365p o365062011 pre-upgrade kbmt KB2804607 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2804607

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com