Ενημέρωση του μηχανισμού της Microsoft, όταν το σφάλμα είναι απενεργοποιημένη στο Exchange 2013

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2805201 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Μπορεί να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα σφάλμα στο Exchange 2013 κατά την εγκατάσταση του Exchange 2013 ή οποιαδήποτε στιγμή αργότερα, εάν ο χρήστης δεν opt σε χρήση κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.

Επιπλέον, η δυνατότητα σφάλμα μπορεί να απενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή, αφού έχει ενεργοποιηθεί, εκτελώντας την ακόλουθη δέσμη ενεργειών: Απενεργοποίηση-AntimalwareScanning.ps1

Εάν δεν ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα "σφάλμα" ή έχει απενεργοποιηθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία, έχετε απενεργοποιήσει εν συνεχεία την ενημέρωση του μηχανισμού της Microsoft.

Η δυνατότητα Exchange μεταφοράς κανόνα στο Exchange 2013 χρησιμοποιεί ο μηχανισμός Microsoft κατά την εξαγωγή κειμένου για ορισμένες κατηγορήματα. Επομένως, ακόμα και όταν είναι απενεργοποιημένη η σάρωση σφάλμα, που εξακολουθεί να μπορεί να με το μηχανισμό Microsoft για αυτά τα κατηγορήματα.

Μπορεί να υπάρχει μια περίσταση όπου τοποθετείται μια ενημερωμένη έκδοση για το μηχανισμό Microsoft που προορίζεται ειδικά για τη λειτουργία κανόνα μεταφοράς του Exchange. Εάν έχετε απενεργοποιήσει τη δυνατότητα σφάλμα με τη δέσμη ενεργειών παραπάνω ή επιλέξει ποτέ στο χρησιμοποιώντας το, στη συνέχεια, οι Αυτόματες ενημερώσεις για το μηχανισμό Microsoft δεν είναι ενεργοποιημένες.  Σε αυτήν την περίπτωση θα δεν λαμβάνετε αυτόματα αυτήν την ενημερωμένη έκδοση.

Για να ανακτήσετε μια ενημερωμένη έκδοση μηχανισμού Microsoft όταν που δεν έχει ενεργοποιήσει τη δυνατότητα σφάλμα στην εγκατάσταση ή την είχε ενεργοποιηθεί αλλά να απενεργοποιήσει εκ των υστέρων μέσω της δέσμης ενεργειών "Απενεργοποίηση-AntimalwareScanning.ps1" θα πρέπει να εκτελέσει την παρακάτω δέσμη ενεργειών που θα ξεκινήσει μια ενημερωμένη έκδοση του μηχανισμού Microsoft:

Ενημέρωση-MalwareFilteringServer.ps1 –identity % όνομα_διακομιστή

Αυτή η δέσμη ενεργειών βρίσκεται στην ακόλουθη θέση από προεπιλογή: C:\Program Files\Microsoft\Exchange Server\V15\Scripts


Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2805201 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2805201 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2805201

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com