Actualizarea Microsoft Engine când Antimalware este dezactivat în schimb 2013

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2805201 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Rezumat

Caracteristica antimalware în schimb 2013 poate fi activată în timpul instalării schimb 2013 sau în orice moment după aceea dacă utilizatorul nu a făcut opta în folosind-o în timpul instalării.

În plus, antimalware facilitate poate fi dezactivată în orice moment după ce este activat prin rularea următorul script: Disable-AntimalwareScanning.ps1

Dacă nu activați caracteristica de antimalware, sau l-au dezactivat la o dată ulterioară, ați dezactivat ulterior actualizarea Microsoft motor.

Caracteristica de regulă de transport Exchange în Exchange 2013 utilizeaza motorul de Microsoft în timpul extracției de text pentru anumite predicate. Prin urmare, chiar și atunci când antimalware scanare este dezactivat, tu încă poate fi utilizarea Microsoft motor pentru aceste predicate.

Poate fi un prilej în cazul în care scot un update pentru motorul Microsoft este orientată în mod special pentru funcționalitatea de regulă de transport Exchange. Dacă ați dezactivat caracteristica antimalware cu script-ul de mai sus sau nu a optat în folosind-o apoi actualizări automate pentru Microsoft motor nu sunt activate.  În acest caz aveți ar nu automat primi această actualizare.

Pentru a prelua un Microsoft motor de actualizare atunci când a făcut nu activați caracteristica de antimalware pe a instala sau a avut acesta activat dar ulterior l-a dezactivat prin intermediul script "Disable-AntimalwareScanning.ps1" trebuie să executa script-ul mai jos care va iniția o Microsoft motor de actualizare:

Actualizare-MalwareFilteringServer.ps1 –identity % numeserver %

Acest script este găsit în următoarea locație implicit: C:\Program Files\Microsoft\Exchange Server\V15\Scripts


Proprietă?i

ID articol: 2805201 - Ultima examinare: 21 ianuarie 2013 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
  • Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise
Cuvinte cheie: 
kbmt KB2805201 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2805201

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com