Importera .nk2-filer till Outlook 2013

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2806550 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Introduktion

När du startar Microsoft Outlook 2013 för första gången, din smeknamnscachen (lagras i denProfilnamnfilen .nk2) har importerats till en dold meddelandet i din standard-meddelandearkiv.

Obs! Profilnamn är namnet på din Outlook-profil.

Till exempel om du använder ett Microsoft Exchange konto, smeknamnscachen är importeras till ett dolt meddelande i Exchange e-postlådan.

Obs! Outlook 2007 och tidigare versioner kan du lagra smeknamnscachen .nk2-filen i följande mapp.
 • Windows XP
  Enhet: \Documents and Settings\användarnamn\Application Data\Microsoft\Outlook
 • Windows Vista och senare versioner
  Enhet: \Users\Username\AppData\Roaming\Microsoft\Outlook
När smeknamnscachen har importerats till Profilnamnbyta namn på filen .nk2 till Profilnamn. nk2.old. På nästa start av Outlook importeras inte din smeknamnscachen. Filen .nk2 används inte för att underhålla smeknamnscachen i Outlook 2013. Alla uppdateringar av smeknamnscachen i Outlook 2013 görs i det dolda meddelandet i standardlagringsplatsen för meddelande.

Obs! Om du har flera Outlook-profiler slås smeknamnscachen från varje profil samman med din nya smeknamnscachen i Outlook 2013 på första start av Outlook 2013 med hjälp av profilen. Därför kan du hitta flera .nk2-filer som fått det nya namnet .nk2.old.

Men kan det finnas situationer där du måste importera en cachefil smeknamn efter detta smeknamn för första gången cache-importen har slutförts. Till exempel vill en kollega dela deras smeknamnscachen med dig och du vill uppdatera din befintliga smeknamn cache-minne med din kollega.

I den här artikeln beskrivs hur du importerar .nk2-filer till Outlook 2013.

Mer Information

Om du vill importera .nk2-filer till Outlook-2013, gör så här:
 1. Göra Kontrollera att filen .nk2 är i följande mapp:
  %AppData%\Microsoft\Outlook
  Obs! Filen .nk2 måste ha samma namn som din aktuella 2013 Outlook-profil. Som standard är namnet på profilen "Outlook". Så här kontrollerar du namnet på profilen:
  1. Klicka på Start, och klicka sedan på På Kontrollpanelen.
  2. Dubbelklicka på E-post.
  3. I den Konfigurera e-post i dialogrutan klickar du på Visa profiler.
 2. Klicka på Start, och klicka sedan påKör.
 3. I den Öppna i rutan typOutlook.exe /importnk2, och klicka sedan påOK. Detta bör importera filen .nk2 till 2013 i Outlook-profilen.

  Obs! När du har importerat filen .nk2 från innehållet i den filen slås samman i befintliga smeknamnscachen som finns i din postlåda.
Obs! .Nk2-filen får filnamnstillägget .old på första start av Outlook 2013. Ta därför bort filnamnstillägget .old om du försöker importera .nk2-filen igen.

Referenser

Mer information finns på följande Microsoft-webbplatser:
Kopiera namnlistan till en annan dator
Söka efter Outlook-datafiler

Egenskaper

Artikel-id: 2806550 - Senaste granskning: den 2 juni 2013 - Revision: 2.0
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft Outlook 2013
Nyckelord: 
kbmt KB2806550 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2806550

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com