Η γρήγορη εναλλαγή χρηστών επιλογή δεν είναι διαθέσιμη

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 280758 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν αλλάζετε τη συμμετοχή ενός υπολογιστή που εκτελεί αυτήν την έκδοση των Microsoft Windows XP από ομάδα εργασίας σε τομέα, όταν κάνετε κλικ στοΑποσυνδεθείτεεπιλογή από τοStartμενού, τοΟ διακόπτης Userη επιλογή δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει επειδή τοΗ γρήγορη εναλλαγή χρηστώνη επιλογή είναι απενεργοποιημένη, όταν ένας υπολογιστής συμμετέχει σε έναν τομέα.

Κατάσταση

Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση.

Περισσότερες πληροφορίες

Τη δυνατότητα γρήγορης εναλλαγής χρηστών δυνατότητα είναι μια νέα λειτουργικότητα των Windows XP που δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς χρήστες να χρησιμοποιούν έναν υπολογιστή χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε όλα τα προγράμματα που εκτελούνται και αποσύνδεση πριν από τη σύνδεση άλλων χρηστών. Για να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα γρήγορης εναλλαγής χρηστών, απαιτούνται οι ακόλουθες συνθήκες:
  • Ο υπολογιστής πρέπει να εκτελεί τα Windows XP Home Edition ή Windows XP Professional.
  • Για ναΟθόνη υποδοχής για γρήγορη και εύκολη σύνδεσηπρέπει να είναι ενεργοποιημένη. Για να ενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή, ΆνοιγμαΟ πίνακας ελέγχουΔιπλό κλικΛογαριασμοί χρηστών (User Accounts), και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΑλλαγή του τρόπου σύνδεσης ή αποσύνδεσης των χρηστών.
  • Για ναΗ γρήγορη εναλλαγή χρηστών να αποσυνδεθείτεπρέπει να είναι ενεργοποιημένη. Για να ενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή, ΆνοιγμαΟ πίνακας ελέγχουΔιπλό κλικΛογαριασμοί χρηστών (User Accounts), και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΑλλαγή του τρόπου σύνδεσης ή αποσύνδεσης των χρηστών.
  • Ο υπολογιστής πρέπει να είστε μέλος μιας ομάδας εργασίας.
Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά σχετικά θέματα, κάντε κλικ στους αριθμούς των άρθρων παρακάτω, για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Microsoft Knowledge Base):
294739Σχόλια σχετικά με τη διαθεσιμότητα της δυνατότητας "Γρήγορης Εναλλαγής Χρηστών" (Fast User Switching)
Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
279765Περιγραφή της γρήγορης εναλλαγής χρηστών

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 280758 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbprb kbsetup kbmt KB280758 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:280758

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com