Επιστρέφονται αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείτε το μοντέλο αντικειμένου του πελάτη για την ανάκτηση δεδομένων από μια προσαρμοσμένη στήλη που ονομάζεται "φάκελος" σε μια τοποθεσία του SharePoint Online

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2807697 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Όταν χρησιμοποιείτε το μοντέλο αντικειμένου του πελάτη για την ανάκτηση δεδομένων από μια προσαρμοσμένη στήλη που ονομάζεται "φάκελος" στο SharePoint Online, επιστρέφονται τα αποτελέσματα.

ΛΎΣΗ

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αλλάξτε το όνομα της προσαρμοσμένης στήλης σε κάτι άλλο από "φάκελος". Στη συνέχεια, ενημερώνονται ανάλογα την εφαρμογή-πελάτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αυτό το ζήτημα occurswhen που ρητά προσπάθειά σας να ανακτήσετε την τιμή της στήλης "φάκελος".

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2807697 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office SharePoint Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365e o365p o365a o365m o365022013 kbmt KB2807697 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2807697

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com