Ingen resultater returneres når du bruker objektmodellen for klientsiden til å hente data fra en egendefinert kolonne som heter "mappe" på et SharePoint Online-område

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2807697 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

PROBLEMET

Når du bruker objektmodellen for klientsiden til å hente data fra en egendefinert kolonne som heter "mappe" i SharePoint Online, returneres ingen resultater.

LØSNING

Hvis du vil løse dette problemet, endrer du navnet på den egendefinerte kolonnen til noe annet enn "mappe". Oppdater deretter klientprogrammet i henhold til dette.

HVIS DU VIL HA MER INFORMASJON

Dette problemet occurswhen du eksplisitt prøver å hente verdien for kolonnen "mappe".

Trenger du fortsatt hjelp? Gå til den Office 365-fellesskapet .

Egenskaper

Artikkel-ID: 2807697 - Forrige gjennomgang: 3. juli 2014 - Gjennomgang: 5.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Office SharePoint Online
Nøkkelord: 
o365 o365e o365p o365a o365m o365022013 kbmt KB2807697 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2807697

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com