Lösning

För de flesta nya Office-produkter innehåller din kontosida (http://www.office.com/myaccount) på Office.com alternativ för att hämta säkerhetskopieringsmedia (DVD) eller för att hämta och installera Office igen. Klicka på alternativet under ditt Office-paket om du vill veta mer:

För Office Home & Student 2013, Office Home & Business 2013 eller Office Professional 2013

Hämta Office
Dölj bildenVisa bilden
Logga in på din kontosida på Office.com (http://www.office.com/myaccount), välj Office för Windows i den nedrullningsbara menyn och klicka på Installera. Om du vill ha fler alternativ väljer du Språk och installationsalternativ för att ändra språk och välja mellan 32- och 64-bitarsversionen av Office.

Viktigt! Dessa Office-paket är för hemmabruk på en PC och kan inte installeras på flera PC:ar.
Dölj bildenVisa bilden
Hämta media (skaffa en säkerhetskopierings-DVD)
Dölj bildenVisa bilden
Logga in på din kontosida på Office.com (http://www.office.com/myaccount) och välj Installera från en skiva under Kontoalternativ. Du kan välja mellan att köpa en skiva eller bränna en skiva. 

Viktigt! Du ser en produktnyckel till höger om dina alternativ. Denna produktnyckel är en annan än den du kanske fick när du köpte Office. Du behöver produktnyckeln för att slutföra installationen av Office med DVD-skivan.
Dölj bildenVisa bilden

För Office 365 Home

Hämta Office
Dölj bildenVisa bilden
Logga in på din kontosida på Office.com (http://www.office.com/myaccount), välj Office för Windows eller Office för Mac i den nedrullningsbara menyn och klicka på Installera. Om du vill ha fler alternativ väljer du Språk och installationsalternativ för att ändra språk och välja mellan 32- och 64-bitarsversionen av Office.

Viktigt! Du kan installera Office 365 Home-prenumerationen på upp till 5 PC- eller Mac-datorer. De program och versionsnummer som är tillgängliga för Mac-användare kanske inte är samma som för PC-användare.
Dölj bildenVisa bilden
Hämta media (skaffa en säkerhetskopierings-DVD)
Dölj bildenVisa bilden
Det finns inga alternativ för säkerhetskopieringsmedia för Office 365-prenumerationspaket. Du kommer att anslutas online för att hämta och installera Office på en annan PC- eller Mac-dator.
Dölj bildenVisa bilden


Du hittar mer information om att hämta eller installera Office 2013 eller Office 365 på följande Microsoft-webbsidor:
Systemkrav för Office 2013 och Office 365 ProPlus
Så här hämtar, säkerhetskopierar eller återställer du Office-produkter
Så här aktiverar du Office 2013- och Office 365-program
Allmän felsökning vid installation av Office 2013 och Office 365

Behöver du mer hjälp?

Om du behöver mer hjälp kan du

Om den här artikeln

Artikel-id: 2808266
Senaste recension: den 9 juli 2014
Informationen i denna artikel gäller:: Microsoft Office Home and Student 2013, Microsoft Office Home and Business 2013, Microsoft Office Professional 2013, Microsoft Office 365 Home
Vill du lämna feedback om den här artikeln?
 

Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.