Αναγν. άρθρου: 2808268 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Εάν έχετε μια παλαιότερη έκδοση του Office εγκατεστημένες στον Υπολογιστή σας και εγκαθιστάτε το Office οικιακή χρήση και μαθητές 2013, Office Home and Business 2013, Office Professional 2013ή Office 365 Home Premium, δεν θα έχετε μια επιλογή για να κάνετε αναβάθμιση πάνω από την προηγούμενη έκδοση. Αντίθετα, θα έχετε τη νέα έκδοση του Office και η παλαιότερη έκδοση εγκατεστημένη στον ίδιο Υπολογιστή. Εάν δεν θέλετε και τις δύο εκδόσεις, θα πρέπει να καταργήσετε την προηγούμενη έκδοση μέσωΠρογράμματα και δυνατότητες στο Πίνακας ελέγχου.

Εάν έχετε προβλήματα με την κατάργηση της εγκατάστασης, χρησιμοποιήστε την επείγουσα επιδιόρθωση σε αυτά τα άρθρα για να καταργήσετε το Office:Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με πολλές εκδόσεις του Office στον ίδιο Υπολογιστή, ανατρέξτε στο θέμαΕγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε πολλές εκδόσεις του Office στον ίδιο Υπολογιστή.


Αναβάθμιση μεταξύ νέες εκδόσεις του Office

Εάν έχετε μια έκδοση προεπισκόπησης του Office στον Υπολογιστή σας, όπως το Office 365 Home Premium προεπισκόπησης, πρέπει να απεγκαταστήσετε πρώτα την προεπισκόπηση πριν από την εγκατάσταση μιας πλήρους έκδοσης, όπως το Microsoft Office Home & φοιτητής 2013. Εάν δεν μπορείτε να καταργήσετε την προεπισκόπηση, ενδέχεται να λάβετε αυτό το σφάλμα:

2013 Του Microsoft Office δεν υποστηρίζει την αναβάθμιση από μια έκδοση προεπισκόπησης του Microsoft Office 2013


Χρησιμοποιήστε την επείγουσα επιδιόρθωση σε τοΚατάργηση της εγκατάστασης του Microsoft Office 2013 ή του Office 365 το άρθρο για να καταργήσετε την προεπισκόπηση.

Εάν έχετε ήδη μια πλήρη έκδοση του νέου προϊόντος του Office, όπως το Office Home & φοιτητής 2013 ή το Office 365 Home Premium στον Υπολογιστή σας και θέλετε να μεταβείτε σε άλλη έκδοση, Επικοινωνήστε με την υποστήριξη Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές σας.


Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2808268 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office Home and Student 2013
  • Microsoft Office Home and Business 2013
  • Microsoft Office Professional 2013
  • Microsoft Office 365 Home Premium
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2808268 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2808268

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com