Hvis du oppgraderer til Office-2013 eller Office 365

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2808268 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Løsning

Hvis du har en tidligere versjon av Office installert på PCEN, og du installerer Office Home and Student 2013, Office Home og Business 2013, Office Professional 2013eller Office 365 Home Premium, har du ikke muligheten til å oppgradere over en tidligere versjon. I stedet får du både den nye versjonen av Office og den tidligere versjonen som er installert på samme PC. Hvis du ikke vil begge versjonene, bør du avinstallere den tidligere versjonen gjennomProgrammer og funksjoner i I Kontrollpanel.

Hvis du har problemer med å avinstallere, kan du bruke Reparer det i disse artiklene for å fjerne Office:Hvis du vil ha mer informasjon om du har flere versjoner av Office på samme PC, seInstallere og bruke flere versjoner av Office på samme PC.


Oppgraderer mellom nye versjoner av Office

Hvis du har en forhåndsversjon av Office på en PC, som Office 365 Home Premium forhåndsvisning, må du avinstallere forhåndsvisningen først før du installerer en fullstendig versjon som Microsoft Office Home & Student 2013. Hvis du ikke fjerner forhåndsvisningen, kan du få denne feilen:

Microsoft Office-2013 støtter ikke oppgradering fra en forhåndsversjon av Microsoft Office-2013


Bruke Reparer det i denAvinstallere 2013 for Microsoft Office eller Office 365 artikkelen for å fjerne forhåndsvisningen.

Hvis du allerede har en fullstendig versjon av det nye Office-produktet, som Office Home & Student 2013 eller Office 365 Home Premium på PCEN, og du vil bytte til en annen versjon, Kontakt kundestøtte for å lære mer om hvilke valg.


Egenskaper

Artikkel-ID: 2808268 - Forrige gjennomgang: 12. februar 2013 - Gjennomgang: 7.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Office Home and Student 2013
  • Microsoft Office Home and Business 2013
  • Microsoft Office Professional 2013
  • Microsoft Office 365 Home Premium
Nøkkelord: 
kbmt KB2808268 KbMtno
Maskinoversatt
Viktig: Denne artikkelen har blitt maskinoversatt, og dermed ikke oversatt av en person. For at alle artikler i vår database skal være oversatt til ditt språk, vil Microsoft benytte både personoversatte og maskinoversatte artikler. Det er viktig å merke seg at en maskinoversatt artikkel ikke alltid er perfekt. Det kan forekomme stave, strukturelle eller grammatiske feil. Microsoft er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skade ved bruk av innhold i artikkel som måtte forårsakes av feiloversettelse. Microsoft vil jevnlig oppdatere sitt maskinoversettelses programvare.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2808268

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com