Upgrade la Office 2013 sau Office 365

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2808268 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Rezoluție

Dacă aveți o versiune anterioară de Office instalată pe PC-ul și instalați Office acasă și Student 2013, Office acasă și de afaceri 2013, Office Professional 2013sau Office 365 Home Premium, nu va avea o opțiune de a upgrade-ul peste versiunea anterioară. În schimb, veți avea versiunea nouă de Office și versiunea anterioară instalat pe acelasi PC. Dacă nu doriți ambele versiuni, ar trebui să dezinstalați versiunea anterioară prinPrograme ?i caracteristici în Panou de control.

Dacă aveți probleme cu dezinstalarea, utilizați Fix în aceste articole pentru a elimina Office:Pentru mai multe informații despre având mai multe versiuni de Office pe același PC, a se vedeaInstaleze și să utilizeze mai multe versiuni de Office pe același PC.


Se face upgrade între versiuni noi de birou

Dacă aveți o versiune de examinare de Office pe PC-ul, cum ar fi Office 365 Home Premium Preview, trebuie să dezinstalați previzualizare în primul rând, înainte de a instala o versiune completă ca Microsoft Office Home & Student 2013. Dacă nu eliminați preview, este posibil să primiți această eroare:

Microsoft Office 2013 nu acceptă upgrade de la o versiune de examinare a Microsoft Office 2013


Utilizați Fix înDezinstalarea aplicației Microsoft Office 2013 sau Office 365 articol pentru a elimina de previzualizare.

Dacă aveți deja o versiune complet nou produs Office, cum ar fi Office Home & Student 2013 sau Office 365 Home Premium pe PC-ul și doriți să treceți la o altă versiune, contactați asistența pentru a afla mai multe despre opțiunile dumneavoastră.


Proprietă?i

ID articol: 2808268 - Ultima examinare: 12 februarie 2013 - Revizie: 7.0
Se aplică la:
  • Microsoft Office Home and Student 2013
  • Microsoft Office Home and Business 2013
  • Microsoft Office Professional 2013
  • Microsoft Office 365 Home Premium
Cuvinte cheie: 
kbmt KB2808268 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2808268

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com