Uppgradera till Office 2013 eller Office 365

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2808268 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Lösning

Om du har en tidigare version av Office är installerade på datorn och installerar Office Hem och Student 2013, Office Home and Business 2013, Office Professional 2013eller Office 365 Home Premium, inte ett alternativ för att skriva över den tidigare versionen. I stället får du både den nya versionen av Office och din tidigare version installerad på samma dator. Om du inte vill att båda versionerna bör du avinstallera den tidigare versionen medprogram och funktionerKontrollpanelen.

Om du har problem att avinstallera använda Fix i dessa artiklar att ta bort Office:Formore information abouthaving finns i flera versioner av Office på samma datorInstallera och använda flera versioner av Office på samma dator.


Uppgradera mellan nya versioner av Office

Om du har en förhandsversion av Office på datorn som Office 365 Home Premium förhandsgranskning, måste du först avinstallera förhandsgranskningen innan du installerar en fullständig version som Microsoft Office Home & Student 2013. Om du inte tar bort förhandsgranskningen får det här felet:

Microsoft Office 2013 stöder inte uppgradering från en förhandsversion av Microsoft Office 2013


Usethe Fix it i denAvinstallera Microsoft Office 2013 eller Office 365 artikel ta bort förhandsgranskningen.

Om du redan har en fullständig version av den nya Office-produkten som Office Home & Student 2013 eller Office 365 Home Premium på din dator och du vill växla till en annan version Kontakta support Mer information om alternativen.


Egenskaper

Artikel-id: 2808268 - Senaste granskning: den 11 november 2013 - Revision: 8.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Office Home and Student 2013
  • Microsoft Office Home and Business 2013
  • Microsoft Office Professional 2013
  • Microsoft Office 365 Home Premium
Nyckelord: 
kbmt KB2808268 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2808268

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com