Τρόπος αλλαγής των ρυθμίσεων ειδοποιήσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο λογαριασμό σας του Yammer

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2808430 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο αλλαγής των ρυθμίσεων για τις ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε από το λογαριασμό του Yammer.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ

Για να αλλάξετε τις ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Εισέλθετε στο λογαριασμό σας Yammer. Στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, κάντε κλικ στο κουμπί τα αποσιωπητικά (...) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΕπεξεργασία προφίλ.
  2. Στη στήλη στην αριστερή πλευρά, κάντε κλικ στο κουμπί "ειδοποιήσεις".

    Σημείωση Εάν είστε μέλος πολλών δικτύων, κάντε κλικ στο όνομα του δικτύου στο οποίο θέλετε να αλλάξετε τις ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για. Θα πρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ειδοποίησης για κάθε δίκτυο ξεχωριστά.
  3. ΣτηνΑποστολή me μια σύνοψη της δραστηριότητας μήνυμααναπτυσσόμενη λίστα, επιλέξτεποτέ, ημερήσιαή Εβδομαδιαία. Καθορίζει τη συχνότητα με την οποία θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου digest που συνοψίζει την πρόσφατη δραστηριότητα του δικτύου σας.
  4. Κάτω από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου όταν...Κεφαλίδα ενότητας, απενεργοποιήστε το πλαίσιο ελέγχου δίπλα σε κάθε τύπο ενημερωμένης έκδοσης που δεν θέλετε να ειδοποιήστε.
  5. Κάτω από την ενότητα κεφαλίδα υπάρχει νέα δραστηριότητα στις ακόλουθες ομάδες, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου δίπλα σε κάθε ομάδα που θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για. Μπορείτε να καταργήσετε ένα επιλεγμένο πλαίσιο ελέγχου για να διακόψετε τις ενημερωμένες εκδόσεις για αυτήν την ομάδα.
  6. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευσηστο κάτω μέρος για να τοποθετήσετε όλες τις αλλαγές που έχετε κάνει σε ισχύ.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2808430 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 1 Απριλίου 2014 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Yammer
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2808430 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2808430

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com