Az integratedOffice.exe telepítési hibáinak javítása az Office 2013 vagy Office 365 alkalmazásban

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2809219 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A megoldás


A cikkben található Office Fix it megoldással elháríthatja a telepítési vagy frissítési problémákat, ha a következő hiba jelentkezik:

A Windows nem találja a „C:\Program Files\Microsoft Office 15\clientX64\integratedOffice.exe” fájlt. Győződjön meg arról, hogy helyesen írta be a nevet, majd próbálkozzon újra.


Töltse le és futtassa a következő Fix it megoldást az Office 2013 vagy Office 365 eltávolításához, majd a probléma megoldásához telepítse újra az Office programcsomagot:

A kép összecsukásaA kép kibontása
assets fixit1
A probléma javítása
Microsoft Fix it
A kép összecsukásaA kép kibontása
assets fixit2


További információ az Office 2013 vagy Office 365 eltávolításáról: A Microsoft Office 2013 vagy az Office 365 eltávolítása.

További információ

Ha a Fix it megoldás nem működik, próbálja meg eltávolítani az alábbi két beállításkulcsot, majd próbálja meg ismét telepíteni az Office 2013 vagy O365 programcsomagot:
  • HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Office\15.0
  • HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\15.0
Bármilyen módosítás előtt célszerű biztonsági másolatot készíteni a beállításjegyzékről. Ennek módjáról a következő cikkben talál további információt: A beállításjegyzék biztonsági mentése.


Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2809219 - Utolsó ellenőrzés: 2014. április 21. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office Home and Student 2013
  • Microsoft Office Home and Business 2013
  • Microsoft Office Professional 2013
  • Microsoft Office 365 Home
Kulcsszavak: 
KB2809219
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com