ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Υψηλή "σύνδεση Αναμονή εγγραφής" τιμή μετρητή σε μια παρουσία του SQL Server 2012

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2809338 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΣυμπτώματαΑς υποθέσουμε ότι ενεργοποιείτε μια δυνατότητα όπως ομάδες διαθεσιμότητας AlwaysOn που χρησιμοποιεί αρχείο καταγραφής χώρου συγκέντρωσης σε μια παρουσία του Microsoft SQL Server 2012 ή 2014 του Microsoft SQL Server. Σε αυτήν την περίπτωση, ο μετρητήςκαταγραφής εγγραφή αναμονή για το buffer του αρχείου καταγραφής για την παρουσία του SQL Server έχει μια υψηλή τιμή. Θα παρατηρήσετε επίσης υψηλές τιμές για CMEMTHREAD και WRITELOG τύπους αναμονής σε δυναμική Διαχείριση προβολών (DMVs). Επιπλέον, δημιουργούνται αρχεία μικρής ένδειξης σφαλμάτων.

ΣημείωσηΟ χώρος καταγραφής δεν είναι μια στη μνήμη cache του αρχείου καταγραφής συναλλαγών. Αυτή η μνήμη cache χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων: για να βελτιστοποιήσετε την ανάγνωση του αρχείου καταγραφής κατά την αποκατάσταση και αναπαραγωγή συναλλαγών operationsin rolloback, andfor τη δυνατότητα ομάδες διαθεσιμότητας AlwaysOn.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή ο χώρος συγκέντρωσης καταγραφής χρησιμοποιεί ένα καθολικό δείκτη σε ένα αντικείμενο της μνήμης (PMO) για όλες τις βάσεις δεδομένων.

Όταν πολλά νήματα προσπαθούν να γράψετε αρχεία καταγραφής, χρησιμοποιώντας το σύνολο του αρχείου καταγραφής, όλα τα νήματα θα πρέπει να περιμένετε για το δείκτη του ποντικιού σε ένα αντικείμενο μνήμης, με αποτέλεσμα τη διένεξη που περιγράφεται στην ενότητα "Συμπτώματα".

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

SQL Server 2014

Το ζήτημα έχει διορθωθεί στην έκδοση RTM του SQL Server 2014, αλλά εξακολουθεί να πρέπει να ενεργοποιήσετε τη σημαία παρακολούθησης T9024 για να ενεργοποιήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση. Αφού ενεργοποιήσετε αυτήν τη σημαία παρακολούθησης, τα διαμερίσματα παρουσία του SQL Server με το δείκτη του ποντικιού σε ένα αντικείμενο της μνήμης στο επίπεδο κόμβου.

Σημείωση Εάν τα προβλήματα παραμένουν ακόμα και μετά την ενεργοποίηση της σημαία παρακολούθησης T9024, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τη σημαία παρακολούθησης T8048 ποια διαμερίσματα το δείκτη του ποντικιού στη μνήμη αντικειμένου στο επίπεδο της CPU.

SQL Server 2012

Πληροφορίες αθροιστικής ενημερωμένης έκδοσης

Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 3 για SQL Server 2012 SP1

Η ενημέρωση κώδικα για αυτό το ζήτημα κυκλοφόρησε πρώτα στην αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 3. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απόκτησης αυτού του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για το SQL Server 2012 SP1, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2812412 Πακέτο αθροιστικών ενημερώσεων 3 για SQL Server 2012 Service Pack 1
Σημείωση Επειδή το build που είναι αθροιστικές, κάθε νέα έκδοση της ενημέρωσης κώδικα περιέχει όλες τις επείγουσες επιδιορθώσεις και όλες τις ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας που είχαν περιληφθεί σε προηγούμενες SQL Server 2012 SP1 έκδοση της ενημέρωσης κώδικα. Συνιστούμε ότι μπορείτε να εξετάσουν την εφαρμογή της πιο πρόσφατης έκδοσης της ενημέρωσης κώδικα που περιέχει αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2772858 Το 2012 του διακομιστή SQL δημιουργεί που κυκλοφόρησαν μετά την κυκλοφορία του SQL Server 2012 Service Pack 1
ΣημείωσηΑφού εφαρμόσετε την επείγουσα επιδιόρθωση, πρέπει να ενεργοποιήσετε τη σημαία παρακολούθησηςT9024 για να ενεργοποιήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση.Αφού ενεργοποιήσετε αυτήν τη σημαία παρακολούθησης, τα διαμερίσματα παρουσία του SQL Server με το δείκτη του ποντικιού σε ένα αντικείμενο της μνήμης στο επίπεδο κόμβου.

Σημείωση Εάν τα προβλήματα παραμένουν ακόμα και μετά την ενεργοποίηση της σημαία παρακολούθησης T9024, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τη σημαία παρακολούθησης T8048 ποια διαμερίσματα το δείκτη του ποντικιού στη μνήμη αντικειμένου στο επίπεδο της CPU.

Πληροφορίες επείγουσας επιδιόρθωσης

Μια υποστηριζόμενη επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ζήτημα.

Εάν η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, υπάρχει μια ενότητα "Επείγουσα επιδιόρθωση λήψη διαθέσιμων" στο επάνω μέρος αυτού του άρθρου της Γνωσιακής βάσης. Εάν αυτή η ενότητα δεν εμφανίζεται, υποβάλετε μια αίτηση για την εξυπηρέτηση πελατών της Microsoft και υποστήριξη για να αποκτήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση.

Σημείωση Εάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή απαιτείται αντιμετώπιση προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης θα ισχύει για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη επείγουσα επιδιόρθωση. Για μια πλήρη λίστα αριθμών τηλεφώνου υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών της Microsoft ή για να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Σημείωση Η φόρμα "Επείγουσα επιδιόρθωση λήψη διαθέσιμων" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, είναι επειδή μια επείγουσα επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη για αυτήν τη γλώσσα.

Προϋποθέσεις για τον SQL Server 2012

Για να εφαρμόσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση, πρέπει να έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή το SQL Server 2012 SP1.

Απαίτηση επανεκκίνησης

Δεν χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή μετά την εφαρμογή αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης.

Πληροφορίες αρχείου

Η έκδοση καθολικό επείγουσας επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα χαρακτηριστικά αρχείου) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για αυτά τα αρχεία αναφέρονται σε Συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, μετατρέπεται σε τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε την καρτέλα " ζώνη ώρας " στο στοιχείο " ημερομηνία και ώρα " στον πίνακα ελέγχου.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΗ έκδοση του αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμ/νίαΏραΠλατφόρμα
Sqlservr.exe2011.110.3340.016076826-Ιαν-2013.05:12x 86
Sqlservr.exe2011.110.3340.019200026-Ιαν-2013.05:23x 64
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα των προϊόντων της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2809338 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014 - Αναθεώρηση: 6.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft SQL Server 2014 Enterprise
 • Microsoft SQL Server 2014 Developer
 • Microsoft SQL Server 2014 Standard
 • Microsoft SQL Server 2014 Express
 • Microsoft SQL Server 2014 Web
 • Microsoft SQL Server 2012 Service Pack 1 στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Microsoft SQL Server 2012 Developer
  • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2012 Express
  • Microsoft SQL Server 2012 Standard
  • Microsoft SQL Server 2012 Web
  • SQL Server 2012 Enterprise Core
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2809338 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2809338

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com