Artikel-id: 2809945 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Lösning

Detta felmeddelande kan visas om du försöker installera en ny Office-paketet som Office Home & Student 2013, på en dator med ett Windows-operativsystem som inte uppfyller de minsta systemkraven för Office:

Proceduren entry point K32GetProcessImageFileNameW kunde inte hittas i det dynamiska länkbiblioteket KERNERL32.dll.


Toinstall den nya 2013 Office suite behöver du ett Windows 7 eller nyare, operativsystem. Om du vill se en fullständig lista över systemkrav för Microsoft Office 2013 Systemkrav för det nya kontoret.

Egenskaper

Artikel-id: 2809945 - Senaste granskning: den 21 april 2014 - Revision: 6.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Office Home and Student 2013
  • Microsoft Office Home and Business 2013
  • Microsoft Office Professional 2013
  • Microsoft Office 365 Home
Nyckelord: 
kbmt KB2809945 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2809945

Ge feedback