Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε Outlook 2013 επαφή ομάδων όταν είστε συνδεδεμένοι σε ένα λογαριασμό EAS

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2811596 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Όταν χρησιμοποιείτε το Microsoft Outlook 2013 για να συνδεθείτε με ένα λογαριασμό του Exchange ActiveSync (EAS), δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες επαφών. Επιπλέον, τοΝέα ομάδα επαφώνδεν είναι διαθέσιμο το κουμπί.

Περισσότερες πληροφορίες

Ομάδες επαφών δεν υποστηρίζονται στο Exchange ActiveSync (EAS). Outlook 2013 χρησιμοποιεί EAS για να συνδεθείτε με @outlook.com, @hotmail.com, @live.com και @msn.com λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εάν κάνετε αναβάθμιση από το Outlook 2007 ή το Outlook 2010, μπορείτε να εξαγάγετε τις επαφές και τις ομάδες επαφών σε ένα αρχείο δεδομένων του Outlook (.pst) και, στη συνέχεια, να τις εισαγάγετε σε ένα νέο αρχείο .pst στο Outlook 2013. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εισαγωγή ομάδων επαφών στο Outlook 2013, προβάλετε την ακόλουθη τοποθεσία Web του Microsoft Office:
Με μη αυτόματο τρόπο μετεγκατάσταση ρυθμίσεις και δυνατότητες του Outlook Hotmail Connector στο Outlook 2013

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2811596 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Outlook 2013
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2811596 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2811596

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com