U kunt Outlook 2013 Contact groepen bij verbinding met een EA account maken

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2811596 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Wanneer u Microsoft Outlook 2013 verbinding maken met een account van Exchange ActiveSync (EAS) gebruikt, kunt u geen groepen contactpersonen maken. Bovendien deNieuwe groep contactpersonenknop is niet beschikbaar.

Meer informatie

Groepen contactpersonen worden niet ondersteund in Exchange ActiveSync (EAS). Outlook-2013 maakt EAS verbinding met @outlook.com, @hotmail.com @live.com en @msn.com e-mailaccounts.

Als u een upgrade vanuit Outlook 2007 of Outlook 2010 uitvoert, kunt u uw contactpersonen en groepen contactpersonen exporteren naar een Outlook-gegevensbestand (.pst) en vervolgens importeren in een nieuw PST-bestand in Outlook 2013. Voor meer informatie over het importeren van groepen contactpersonen in Outlook 2013, raadpleegt u de volgende website van Microsoft Office:
Handmatig Outlook Hotmail Connector functies en instellingen migreren naar Outlook 2013

Eigenschappen

Artikel ID: 2811596 - Laatste beoordeling: maandag 4 februari 2013 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Outlook 2013
Trefwoorden: 
kbmt KB2811596 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2811596

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com