Du kan inte skapa kontaktgrupper som Outlook 2013 när du är ansluten till ett EA-konto

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2811596 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Sammanfattning

När du använder Microsoft Outlook 2013 för att ansluta till ett konto i Exchange ActiveSync (EAS), kan du inte skapa kontaktgrupper. Dessutom kan detNy kontaktgruppknappen är inte tillgänglig.

Mer Information

Kontaktgrupper stöds inte i Exchange ActiveSync (EAS). Outlook 2013 använder EA för att ansluta till @outlook.com, @hotmail.com, @live.com och @msn.com e-postkonton.

Om du uppgraderar från Outlook 2007 eller Outlook 2010 kan du exportera dina kontakter och grupper i kontakten till en Outlook-datafil (.pst) och sedan importera dem till en ny PST-fil i Outlook 2013. Mer information om hur du importerar kontaktgrupper i Outlook 2013 visa följande Microsoft Office-webbplats:
Manuellt flytta Outlook Hotmail Connector-funktioner och inställningar till Outlook 2013

Egenskaper

Artikel-id: 2811596 - Senaste granskning: den 4 februari 2013 - Revision: 2.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Outlook 2013
Nyckelord: 
kbmt KB2811596 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2811596

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com