ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Preauthenticated χρήστη πρόσβαση σε πρόσθετες τοποθεσίες ακόμη και αν η περίοδος λειτουργίας χρήστη έχει υπερβεί το χρονικό όριο στο Forefront Unified Access Gateway 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2812392 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010 (UAG) παρέχει λειτουργικότητα διατοποθεσιακή καθολικής σύνδεσης (SSO). Αυτό επιτρέπει στους χρήστες που συνδέονται σε ένα Forefront UAG τοποθεσία πρόσβαση πρόσθετες Forefront UAG τοποθεσίες που έχουν ρυθμιστεί στη λίστα μεταξύ τοποθεσιών χωρίς να χρειάζεται να επαναλάβει τον έλεγχο ταυτότητας. Το Forefront UAG 2010 επιτρέπει επίσης διαχειριστής ορίζουν τιμές λήξης χρονικού ορίου της περιόδου λειτουργίας στις ιδιότητες του κορμού πύλης.

Σε μια τοποθεσία του Forefront UAG που έχει ρυθμιστεί για SSO μεταξύ τοποθεσιών, preauthenticated χρήστης που διαθέτει ένα υπάρχον cookie διατοποθεσιακή άδεια δύναται να επιτραπεί πρόσβαση ακόμα και αν η περίοδος λειτουργίας χρήστη έχει υπερβεί το χρονικό όριο περιόδου λειτουργίας ορίζεται κορμού πύλης.


Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε το service pack που περιγράφεται στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:

2744025 Περιγραφή του Forefront Unified Access Gateway 2010 Service Pack 3

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υλοποίησης διατοποθεσιακή καθολικής σύνδεσης και τιμές λήξης χρονικού ορίου του κορμού περιόδου λειτουργίας, μεταβείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες Web του Microsoft TechNet:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
824684 Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται στην περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2812392 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010
  • Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010 Service Pack 1
  • Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010 Service Pack 2
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbbug kbmt KB2812392 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2812392

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com