FIX: Preauthenticated gebruiker toegang tot extra sites ook als de gebruikerssessie is langer dan de time-outperiode in Forefront Unified Access Gateway 2010

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2812392 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Van Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010 item biedt functionaliteit voor niet-sitegebonden eenmalige aanmelding (SSO). Hiermee kunnen gebruikers die zich om één Forefront van item site extra Forefront van item sites die zijn geconfigureerd in de lijst met cross-site aanmelden zonder dat u andere referenties. Forefront van item 2010 kunt ook administrator sessie-time-outwaarden in de portal trunk eigenschappen definiëren.

In een site die geconfigureerd voor eenmalige aanmelding niet-sitegebonden Forefront van item, een preauthenticated gebruiker met een bestaande cookie met cross-site vergunning mogen toegang zelfs als de sessie van de gebruiker de gedefinieerde portal trunk sessie-time-outperiode is overschreden.


Oplossing

Dit probleem op te lossen installeert u het servicepack dat is beschreven in het volgende Microsoft Knowledge Base-artikel:

2744025 Beschrijving van Forefront Unified Access 2010 Gateway servicepack 3

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Referenties

Ga naar de volgende Microsoft TechNet-websites voor meer informatie over het implementeren van niet-sitegebonden single sign-on en time-outwaarden trunk sessie:

Implementatie van cross-site single sign-on van voor Forefront Unified Access Gateway (item)

Forefront van Unified Access Gateway item Trunk eigenschappen help
Voor meer informatie over de software-update terminologie, klik op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base te bekijken:
824684 Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om Microsoft software-updates te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 2812392 - Laatste beoordeling: woensdag 20 februari 2013 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010
  • Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010 Service Pack 1
  • Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010 Service Pack 2
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbbug kbmt KB2812392 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2812392

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com